Primavara este anotimpul perfect sa iti revitalizezi frumusetea

Artistry™ Youth Xtend Power System hraneste, hidrateaza si protejeaza tenul.
Cu soarele stralucind si natura inflorind intr-o simfonie de culori, esti intotdeauna pregatita sa te bucuri de o noua primavara in viata ta. Tenul tau este, insa, la fel de pregatit sa primeasca, an de an, schimbarile care vin odata cu aceasta perioada?

Iata cum iti propune Amway sa iti revitalizezi frumusetea, in trei pasi simpli, cu ajutorul gamei Artistry™ Youth Xtend:

1. Repara

Crema hranitoare Artistry™ Youth Xtend actioneaza asupra structurii pielii ajutand la hidratarea, revitalizarea si fortificarea tenului.
O crema de noapte care uniformizeaza, estompand liniile fine si ridurile in timpul somnului.

Crema de ochi hranitoare Artistry™ Youth Xtend a fost special creata pentru a trata si revitaliza zona delicata a ochilor, protejand-o totodata de impactul factorilor de mediu. Cu o formula speciala care ajuta la stimularea colagenului, crema ofera hidratare profunda, tratand inca din faza incipienta semnele de imbatranire a zonei ochilor.

2. Protejeaza

Creeaza-ti propriul scut de frumusete folosind crema protectoare Artistry™ Youth Xtend.
Aceasta contine SPF 15 si o combinatie unica de ingrediente naturale de ingrijire a epidermei si antioxidanti, pentru a oferi tenului protectie impotriva factorilor de stres cotidieni si de mediu, pe durata intregii zile, si totodata un aspect luminos.
 
3. Reprogrameaza viitorul pielii tale

Reactiveaza-ti frumusetea naturala a pielii cu cu serul concentrat Artistry™ Youth Xtend. Secretul unui ten tanar sta in formarea proteinelor, cum ar fi sirtuina si colagenul. Formarea naturala a acestor „proteine ale tineretii” scade odata cu varsta, iar pielea isi pierde hidratarea si elasticitatea, fiind expusa aparitiei ridurilor.
Cu o formula fina ce poate fi utilizata pe toate tipurile de ten, serul concentrat Artistry™ Youth Xtend stimuleaza formarea proteinelor si estompeaza aspectul linilor fine si al ridurilor, ajutand tenul sa arate mai tanar si luminos pentru o perioada indelungata.

Cand vorbim asadar de primavara, nu ne referim doar la renasterea naturii, ci si la tine! Artistry™ Youth Xtend Power System reprezinta cadoul perfect pe care ti-l poti oferi primavara aceasta, precum si tuturor femeilor Artistry din viata ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod