Nu-i sfarsit de saptamana fara LIVE in TRIBUTE!

Holograf se întoarce. Holograf se întoarce pe Calea Victoriei. Holograf se întoarce pe Calea Victoriei 118 să facă ce știe mai bine: show LIVE în casa LIVE-ului. Joi, 12 martie, continuăm să milităm pentru mai mult live în viața ta, iar Holograf sunt cei care preiau frâiele mișcării.

Nu-i zi de vineri mai bună decât cea în care, pe scena TRIBUTE, urcă un band cu energie cât pentru toată Calea Victoriei. Nu-i zi de vineri mai bună decât cea în care, una dintre trupele noastre preferate dau tonul unei petreceri care se termină cu zorii zilei. Nu-i zi de weekend mai bună decât cea în care cel mai LIVE public bucureștean, la rândul lui, face band-ul de pe scenă mândru că se află acolo și atunci. Vineri, 13 martie, în TRIBUTE, The Colours va fi acel band!



Când spui FreeStay, spui veselie.

Când spui FreeStay și TRIBUTE, spui mult LIVE, un public fericit și o petrecere care se termină a doua zi. Când spui Freestay, sâmbătă și TRIBUTE, știi că vei începe a doua zi târziu, pentru că vei pleca din TRIBUTE dimineața.  Sâmbătă, 14 martie, încheiem weekend-ul din nou cu mult LIVE, LIVE marca TRIBUTE.



Biletele vor fi disponibile în serile evenimentelor, în zona de acces a clubului, începând cu ora 22:00. Biletul pentru evenimentul susținut de Holograf  va fi disponibil la prețul de 50 lei, iar biletele pentru evenimentele susținute de The Colours și FreeStay, la prețul de 30 lei.

TRIBUTE: more live in your life!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod