POEMA lansează colecția de toamnă-iarnă 2015-2016

Extrem de actuală, noua linie vestimentară a brandului românesc Poema, vine cu o colecţie cu propuneri stilizate captivante, ideale pentru sezonul toamna –iarnă 2015-2016.
Inspiraţia army, cea neo western sau direcţiile de croială minimaliste duc colecţia într-o zonă fashion unică elaborată şi încadrată perfect în tendinţele internaţionale.

Tonurile derivate din paleta cromatică specifică influenţelor military abundă de nuanţe foviste precum  roşu , sau tonuri diluate de kaki, verde intens sau gri deschis. Iar pentru echilibru, negrul şi albul intervin întotdeauna prompt pentru a egaliza efectul vizual.

Considerate piesele de rezistenţă ale liniei, rochiile au un design feminin care reuşeşte să marcheze silueta fie prin detalii de croiala specifice precum drapajele sofisticate, fie prin materiale elastice care au calitatea de a subţia vizibil talia.

Rochiile maxi pigmentate în kaki se intregreaza în registrul rafinat atunci când sunt coordonate stilistic cu un blazer în nuanţe contrastante şi decorate cu accesorii metalice opulente.
Iar clasica fustă creion devine un atu al outfitului atunci când se mixează cu o bluza transparentă sau o jachetă cambrată şi o centură superzise masculină.

Maletele, exponent ale stilului anilor 70’, devin în acest sezon piesele de top ale garderobei putând fi asortate în ţinute variate ca stil. Designerul POEMA a gândit modele uşor de purtat în nuanţe tonice de teracotă, marsala, gri pudrat, negru stins sau alb pur. Le poţi combina în ţinute retro chic cu o fustă mini cu linie “A” sau alături de paltoane supersize şi pantaloni evazaţi din stofă în aceiaşi nuanţă pentru un efect color block.

Franjurii integraţi în fustele din piele ecologică asigura o apariţie ludică unui look urban chic iar accesoriile precum pălăriile din fetru sau botinele cu toc stiletto marca POEMA crează împreună un ansamblu vestimentar grafic.
Dacă eşti adeptă stilului masculin, atunci mixează o piesă cu franjuri cu o cămaşă albă simplă pentru un maxim de rafinament contemporan.

Reinterpretează-ţi stilul personal făcând shopping inteligent în oricare din cele 16 boutique-uri POEMA din ţară sau intră pe www.poema.ro pentru a vedea toate colecţiile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod