Revaluation – Noua colecţie a brandului Sense

Stilul clasic nu se demodează şi revine în noul sezon, reinterpretat într-o manieră modernă pentru o generaţie nouă. Motivele tradiţionale tip herringbone, pinstripe, pied de coq cunosc o neaşteptată întoarcere în modă şi îşi reiau locul în topul celor mai apreciate tendinţe.
Contrastul black & white este perfect pentru această temă, alături de nuanţele de gri, uni sau melange, într-o colecţie capsulă perfectă pentru stilul urban. Ţinutele sunt ideale la serviciu dar şi la evenimentele tip întâlniri de afaceri sau cocktail, respectiv cele dintre orele 16 şi 18, când se impune un dress code minimalist şi elegant. Little black dress este o piesă de rezistenţă în orice garderoba şi, cu atât mai mult, nu poate lipsi din această tema. Este suficient să accesorizăm o rochie neagră cu o bijuterie preţioasă şi încălţăminte tip evening pentru a avea o ţinută perfectă la un eveniment special. Rochiile acestei familii pun în valoare talia, linia frumoasă a decolteului şi sunt gândite de către designerul Andreea Ţincu pentru subţierea optică a siluetei.
Pot fi purtate one piece, în combinaţie cu jachete din stofă fină ori cardiganuri din fire cu un tuşeu plăcut .

Rochiile printate au imprimeuri geometrice, în alb & negru sau combinaţii cu o culoare discretă. Elementele pe care le regăsim în acestă familie sunt cercul, linia şi pătratul, dezvoltate în teme clasice ale printurilor: checks, stripes, diamonds, circles, zebră prinţ. Tweedy este o tendinţă extrem de importantă în acest nou sezon şi nu poţi să o ocoleşti. Dacă nu îţi plac paltoanele tweed, îţi propunem variante cu aceeaşi structura la rochii tricotate jacquard, relief catifea la rochii din ponte sau imprimeu pe mătase.

Jachetele din stofă de lână, uni sau geometrical pattern, au forme clasice, cu mâneci normale sau raglan, închidere simplă ori dublă, la două rânduri de nasturi.
Culorile sunt specifice zonei ivory, black, grey. Paltoanele cu mâneci raglan sunt extrem de comode şi permit purtarea unui număr variat de modele pe interior, inclusiv forme oversized.

Bluzele din grupa sunt delicate, au un look scandinav, cu linii precis trasate şi puţine detalii. Combinate cu pantalonii clasici sau fustele conice sunt perfecte pentru serviciu.

Sacourile sunt frumos cambrate şi te avantajează. O noutate este vesta-sacou care poate fi purtată la serviciu peste bluza albă din mătase: este mai puţin formală decât un sacou, dar are acel aer elegant, cerut de o linie office wear. Silueta arhitecturală, cu un accent evident pe talie, te va cuceri cu siguranţă.
Patchwork-ul este una dintre tendinţele de bază ale noului sezon.
Sense îţi propune rochii cu structuri diferite, imprimeuri diverse sau combinaţii de dantelă/voal cu fire fine.

Tricotajele realizate în fabrica Smirodava, un nume cu tradiţie importantă pe piaţa românescă sunt uni sau în dungi (breton stripes fiind o tendinţa importantă în noul sezon). Complexitatea programelor de tricotare permite repere plisate, finisări elegante, piese cu ajur tip dantelă.  Îţi va plăcea cu siguranţă şi rochia cu reper plisat din tricotaj, un produs vestimentar din zona little black dress dar pe care îl poţi purta şi la serviciu. Firele pieselor tricotate sunt lână, caşmir, mohair, acryl în amestec cu bumbac sau lână.
Materialele grupei Revaluation sunt dintre cele mai calitative, inclusiv top quality fabrics: stofe cu peste 80% lână, mohair, mătase.
Piesele colecţiei pot fi achiziţionate din magazinele Sense din ţară sau online, de pe www.fashionsense.ro

Foto:ProImage
Modele:Delia Tudose, Alexandra Stanescu (One Models), Raluca Bidian (One Models)
Make-up: Victoria Terenti
Hair: Urban Studio
Accesorii: Benvenutti
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod