Accesorii la moda in iarna viitoare

esi suntem in plina vara, asa cum este normal, brandurile si designerii au inceput sa lanseze colectiile pe care le-au pentru sezonul de toamna-iarna 2010-2011.
Desi suntem in plina vara, asa cum este normal, brandurile si designerii au inceput sa lanseze colectiile pe care le-au pentru sezonul de toamna-iarna 2010-2011. Acelasi lucru l-a facut, zilele trecute, Follie Follie care a ales sa aduca in fata puclicului linia de accesorii pe care a pregatit-o pentru sezonul care va veni. Grafica puternica, piese supradimensionate, suprarealism, acestea ar fi o parte dintre cuvintele care caracterizeaza colectia.

Aducand un tribut suprarealismului, colectia "All Eyes on You" este o fuziune intre realitate si vis, un fel de "supra-realitate", o recreare a lumii copilariei si a inocentei.
Abstracta si in acelasi timp concreta, simpla si in acelasi timp profunda: aducand elemente noi - ochi stilizati de inspiratie suprarealista, forme si culori ce confera individualitate si emotie - aceasta colectie spune totul despre cum poti fi in pas cu moda si in centrul atentiei, despre cum poti vedea lumea intr-un mod diferit…

Noua colectie "All Eyes on You" ii va inspira pe cei mai increzatori si indrazneti trend-setteri. Desenele simple, precum si suprarealismul pop stau la baza acestei colectii iesite din comun, surprinzatoare si in trend; paradisul oricarei fashioniste.
Colectia de bijuterii "All Eyes on You" foloseste o combinatie creativa ochi-imagine. Iesite din comun, impresionante, bijuteriile din aceasta colectie - bratarile artistice, colierele, cerceii - vor crea un stil inconfundabil.

In completarea colectiei de bijuterii, colectia de accesorii "All Eyes on You" va va da o nota artistica tinutei. Genti incapatoare de zi si de seara, genti clutch si posete in culori variate va vor uimi si vor fi accesoriul perfect al fiecarei tinute.
Simbolul ochiului de inspiratie suprarealista apare enigmatic pe imprimeurile din panza, creatii complicate ce amintesc de tablourile reale, cu fiecare parte a panzei activata. Liniile atent plasate, grafica puternica creeaza o senzatie de miscare vizuala, exprimand o senzatie de modern si proaspat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod