Jana - apa 100% pura

Jana, brand-ul croat de apa minerala naturala, introduce in Romania un nou standard de calitate: apa 100% pura, neatinsa de poluare si lipsita de orice interventie umana.
Jana, brand-ul croat de apa minerala naturala, introduce in Romania un nou standard de calitate: apa 100% pura, neatinsa de poluare si lipsita de orice interventie umana. Aceste caracteristici par ireale intr-o lume in care produsele de baza ale alimentatiei noastre contin elemente chimice ca adjuvanti si potentiatori de gust si culoare si in care chiar si produsele bio sunt expuse factorilor externi de poluare.

Natura este secretul calitatii Jana. Apa provine dintr-un izvor mineral aflat la 800 m adancime, in satul croat Saint Jana.
Adancimea considerabila fereste izvorul de contactul cu atmosfera sau expunerea la factori de poluare, iar acest lucru dainuie de 7000 de ani, de cand e atestata existenta izvorului, inainte de tot ceea ce cunoastem astazi. Astfel, cu fiecare deschidere a sticlei de Jana, gustam pentru prima data valorile primordiale care devin o parte din noi. Calitatea apei este data de procesul natural si lent de filtrare prin straturi de roca minerala ce se gasesc deasupra bazinului de apa. Compozitia unica de minerale, calciu si magneziu, intr-un echilibru perfect de 2 la 1 (fiecare litru de apa are un raport calciu – magneziu de 63 la 32,5 mg),  face ca aceste substante, atat de necesare, sa fie mai usor de asimilat de catre organism.
Pe langa aceste componente, Jana contine si dioxid de siliciu, element natural care ajuta la sanatatea pielii, a parului si a unghiilor.

Pretul recomandat pentru Jana 0.5L este de 2.1/2.2 Ron.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod