Cum să ai un look impecabil cu bani puțini

Cum să ai un look impecabil cu bani puțini. 15 reguli


Lenjeria la vedere

Lenjeria care este vizibilă pe sub haine transformă orice ținută într-un eșec.Lenjerie intima


Decolteul unei rochii

O rochie cu un decolteu prea adânc va arăta ieftin, în timp ce una cu un decolteu discret va părea elegantă.Cum s? ai un look impecabil cu bani pu?ini


Accesoriile din plastic

Bijuteriile masive din plastic îi dau un aspect ieftin ținutei tale, în timp ce unele subtile și elegante îți oferă un look rafinat.
Accesorii din plastic


Gențile

Gențile mari, cu pliuri și fără o formă definită par de proastă calitate, în timp ce modelele cu linii clare au un aspect luxos.
Forma gentilor


Paiete și sclipici

Hainele acoperite integral cu paiete sau mărgele par ieftine, iar cele care au numai câteva detalii strălucitoare arată elegant.
Rochii cu paiete


Combinații de culori

Combinațiile clasice de culori, așa cum sunt negru și alb, vor arăta elegant și rafinat, spre deosebire de asocierea mai multor culori închise precum maro, bleumarin și negru.
Combinatii de culori

Bijuteriile din metale prețioase

Este de preferat să porți bijuterii dintr-un singur metal prețios în cadrul unei ținute și să eviți asocierea a două metale diferite.
Metale pretioase
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod