Redefinirea femeii fatale

Catalin Botezatu a lansat colectia de haute couture toamna-iarna 2004, o prezentare care ne-a dus cu gandul la stilul de glamour inegalabil al divelor hollywoodiene si care este menit sa redefineasca imaginea femeii fatale.
click varianta marita


Noua colectie Catalin Botezatu cuprinde 53 de pise de lux lucrate manual. Materialele folosite in colectie sunt organza naturala, velurul, imitatii de piele de strut iar la blanuri s-a folosit vizonul, vulpea si leopardul.
click varianta marita


Hainele sunt accesorizate puternic cu margele tubulare si paiete, stil inspirat din stralucirea anilor '80. Cizmele inalte la culoarea tinutei vor fi din nou in voga, la fel si pantofii impodobiti cu pene si alte ornamente. Incaltamintea este executata de Mihai Albu, iar creatia este semnata tot Catalin Botezatu.
click varianta marita


Bijuteriile sunt create de fosta cantareata de hip-hop si actualul designer de bijuterii Marijuana. Colectia couture de lux toamna-iarna se distinge prin haine indraznete, accesorii stralucitoare, transparenta si culori puternice.
click varianta marita


Se observa si influente din prezentarea anterioara - Barbarian - la mireasa, element obligatoriu fiecarei prezentari de haute couture. Aceasta piesa reprezentativa a colectiei este executata din velur rosu si organza naturala, iar pe cap poarta coarne de berbec rosii.
click varianta marita

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod