Viata e roz!

In aceasta primavara, atat fluturasii cat si floricelele isi fac inedita aparitie in garderoba de sezon, dar mai presus de orice, inegalabila culoare a fericirii - rozul - este "regina" efemera a modei. Priveste si tu viata dintr-o perspectiva optimista si vesela adoptand acesta tendinta exuberanta.



Croiala simpla si dreapta nu si-a pierdut din valoare in acest sezon atata timp cat este lucrata dintr-un material fin si stralucitor precum satenul sau matasea. Accesoriile minimaliste si elegante - DKNY - sau din contra, "copilaroase" precum pandantivul in forma de fluturas de la Chloe, sunt foarte apreciate in aceasta primavara.



Paietele revin in forta, tocmai din anii '80, pentru a ne demonstra ca nu si-au pierdut din sarm, iar rochita scurta si fara bretele specifica anilor '20 este din nou in voga - chiar Emporio Armani ne confirma asta. Nici rochiile lungi si vaporoase, in inconfundabilul stil romantic, nu sunt de neglijat, mai ales cand sunt decorate cu floricele - Valentino. Dar pentru femeia sexy exista intotdeauna o alternativa; Emanuel Ungaro promoveaza rochiile transparente cu croiala asimentrica si indrazneata, gen lenjerie.



Stilul scolaresc, insotit de dungulite, panglici, dantele si rochite cu volanase este la mare pret in acest sezon daca luam in considerare colectiile D&G si Betsey Johnson. Redescopera "fetita" din tine adoptand genul de haine care te facea atat de cocheta in copilarie.



Din suita designerilor iubitori de roz, nu puteau sa lipseasca excentricii John Galliano si Christian Dior. Creatiile lor fanteziste si rebele insotite de tatuaje si accesorii ridica aceasta culoare la rangul de arta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod