Motivi: rafinament italienesc

Este incurajant faptul ca in ultimul timp in Romania apar din ce in ce mai multe magazine ce distribuie marci internationale. Romancele dovedesc pretuirea bunului gust si sensibilitate la eleganta si frumos. Astfel, marca italiana de vestimentatie Motivi distribuie si in Bucuresti, precum o face si in alte orase ale lumii, haine casual-elegante pentru femeia actuala si... asortata.



In colectia Motivi toamna-iarna se regasesc pantaloni si jachete cu influente sport, biker-girl dar si rochii mai elegante - gen cocktail. Fustele sunt peste genunchi, asimetrice, sau cu diverse aplicatii.



Culorile folosite preponderent sunt griul, bleul, rosu si chiar ciclamul, insa colectia s-a bazat pe nonculorile alb si negru, sau o combinatie dintre cele doua. Hainele inspira dinamism si libertate, iar pielea si accesoriile futuriste confera o alura usor rebela.



Motivi se adreseaza stilului "urban chic", simplu, elegant, cu personalitate, insa mereu in cautarea schimbarii. Piesele vestimentare sunt usor de combinat si asortat dar in acelasi timp si foarte practice. Prin schimbarea topului, sau a pantalonilor, poti obtine lejer un look classy sau trashy.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mada pe 26 Mar 2009, 15:26
    motivi

    E SINGURUL MAGAZIN CU HAINE PE GUSTUL MEU

    3
    0

  • maria ulu pe 27 Apr 2008, 13:51
    interes

    am vazut intr-o revista cateva piese vestimentare Motivi si mi-as dori sa am acele piese.Exista posibilitatea cumpararii online?

    1
    1

  • sanda pe 24 Apr 2008, 10:18
    distributie..

    intr-adevar au haine super...dar un magazin in arad au?sau macar un magazin virtual?pe net?

    4
    1

  • simona pe 29 Feb 2008, 20:47
    motivi

    IN SFARSIT CEVA PE GUSTUL MEU:p SUNTETI CEI MAI TARI!!!!!!!! VREAU SI IN BACAU UN MAGAZIN MOTIVI:(

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod