Marks & Spencer prezinta stilul contemporan effortless: Modern & Utility

Unul dintre cele mai apreciate atuuri ale femeii moderne este încrederea în sine, iar aceasta se reflectă aproape întotdeauna și în outfit-urile alese. Astfel, piesele vestimentare create sub umbrela ideii de Modern Utility sunt gândite pentru a compune look-uri ce desăvârșesc felul de a fi al femeii contemporane.
Dacă stilul retro promite un comeback ce va schimba regulile în fashion, Modern Utility vine cu promisiunea unei reinterpretări a acestuia sub forma pieselor vestimentare care se disting, în general, prin linii simple, tăieturi moderne și croieli rafinate. Vedetele noului sezon sunt cu siguranță cămașa albă, pantalonii largi, jachetele minimaliste și pantalonii scurți casual.

Piesele stylish şi versatile sunt gata să fie îmbinate și accesorizate în look-uri ce vor purta amprenta bunului gust.
Fiecare dintre ele îţi desăvârşesc stilul personal în sezonul care pune cel mai mult accentul pe diferențiere și unicitate.

În ceea ce privește paleta de culori, nuanțele de kaki, bej și castaniu sunt completate de printuri geometrice ce rafinează outfit-urile și le oferă tonurile fresh specifice sezonului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod