WanderLust - garderoba ta completă pentru sezonul estival

Creatoarea de modă Claudia Rawlings a lansat colecţia de primăvară-vară 2016, WanderLust – o invitaţie inedită într-o vacanţă exotică.

“La bază a stat visul meu de a face o colecţie care să spună povestea unui globetrotter în destinaţii exotice. De ce WanderLust? Wanderlust este un termen nou apărut, care defineste dorinţa irezistibilă de a explora, de a străbate lumea în lung şi-n lat. Mi-am definit colecţia prin acest nume special, ca o tribut adus femeii moderne, care iubeşte să călătorească – mult, dar, mai ales, cu cât mai mult stil.”, ne dezvăluie Claudia Rawlings conceptul colecţiei create pentru primăvară-vară 2016.

Colecţia de primăvară-vară 2016 WanderLust by Claudia Rawlings încapsulează toate piesele vestimentare pe care care trebuie să le iei cu tine când pleci către o destinaţie exotică.



De la jachetele parka, realizate în stilul propriu, la boyfriend jeans, eşarfe ample, cu imprimeuri florale şi şorturi din denim ori salopete scurte şi vaporoase, toate se regăsesc în garderoba de vacanţă pe care Claudia Rawlings o propune, vara aceasta.

Pentru zilele relaxate pe plajă ori pe un yacht în Caraibe sau pentru plimbările la apus pe malul mării, creatoarea a gândit ţinute lejere, fluide, precum deux-piece-urile, cu cămaşă sau top şi pantaloni pyjama cut, în tendinţele acestui sezon.Dar şi salopete si rochiţe elegante, lungi, ideale pentru o apariţie spectaculoasă la o cină romantică.



Şi, cum piesa must-have a oricărei garderobe de vacanţă este costumul de baie, creatoarea ne propune în colecţia WanderLust 3 modele de costume de baie, gândite pentru a flata orice siluetă: de la costumele clasice, bikini, la costumul dintr-o singură piesă şi la cele de inspiraţie retro, cu slipul cu talie înaltă.

Desprinse parcă direct din peisajele caraibiane, costumele de baie sunt imprimate cu design floral creaţie proprie Claudia Rawlings şi accesorizate cu halate şi saronguri chic.

“Am dorit să creez prima mea colecţie ready to wear, păstrând însă câteva accente luxury. Toate piesele vestimentare sunt accesibile, uşor de purtat şi gata de luat oricând în bagajul către o destinaţie exotică. Să nu uităm că motto-ul femeii care m-a inspirat şi căreia mă adresez cu colecţia WanderLust este Girl gone internaţional”, mărturiseşte creatoarea Claudia Rawlings.



Inclusiv materialele - din fibre vegetale, neşifonabile  - au fost alese cu grijă şi gândite special pentru a fi purtate uşor şi comod în vacanţă.

De altfel, şi în noua colecţie regăsim amprenta inconfundabilă a artistei, care s-a afirmat, în fiecare sezon, prin asocieri inedite şi inovative de materiale si texturi.  

Piesele din colecţia WanderLust asociază denimul, folosit ca accent pe voaluri foarte fine, cu vâscoza, mătasea vegetală şi bumbacul. Ca o notă distinctivă amintim ţesăturile din bumbac cu dublă faţă, folosite pentru cămăşile răcoroase, ideale pentru zilele toride.



Colecţia îşi păstrează conceptul de exotic holiday inclusiv la nivelul gamei cromatice.
Se disting imprimeurile florale şi ţesăturile british style, în carouri jucăuşe. Iar, la nivel coloristic, piesele vestimentare ne încântă cu pastelurile în trend - roz cuarţ şi bleu serenity - şi cu o explozie de nuanţe vibrante, precum turcoazul şi albastrul marin, verdele crud al vegetaţiei luxuriante şi violetul florilor paradisiace.

Culori relaxante precum o vacanţă exotică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod