In voga: cizmele peste genunchi

Pentru sezonul rece de anul acesta, daca nu ai in garderoba o pereche de cizme care sa-ti acopere genunchiul, nu esti in trend
Gata cu moda cizmelor pana la nivelul gambei. Nu se mai poarta ghetutele sau cizmele sub genunchi. Pentru sezonul rece de anul acesta, daca nu ai in garderoba o pereche de cizme care sa-ti acopere genunchiul, nu esti in trend.

Cel putin asta spun designerii din strainate si, pentru a nu pierde startul, vedetele de peste Ocean au preluat deja informatia. Madonna, Kate Moss, Rachel Weisz sau Alice Dellal au fost vazute deja purtand astfel de cizme.

Prima diva care a ales sa poarte cizmele a fost, evident, Madonna. Asa cum ne-a obisnuit, artista da tonul in tot ce inseamna moda si nu numai. Ea a putut fi vazuta inca din mai purtand o pereche de cizme peste genunchi, create de Louis Vuitton. Alta diva care a facut ravagii purtand astfel de accesorii a fost Kate Moss, o alta persoana publica din al carei stil te poti inspira oricand, daca vrei sa iesi in evidenta, oriunde ai fi.

Credeai ca aceste accesorii sunt preferate numai de personalitatile cu "experienta" in domeniu? Ei bine, nu! Alice Dellal si Daisy Lowe, cantareata R'n'B - Rihanna, dar si adolescenta Miley Cyrus (Hanna Montana) au fost observate purtand astfel de incaltari.

Acelasi model, mai multe optiuni


Fie ca vorbim despre creatiile Prada sau Louis Vuitton, fie ca vorbim despre cizme peste genunchi accesorizate cu tot felul de aplicatii sau pur si simplu cu talpa platforma - care se poarta si in aceasta vara foarte mult - acest model de incaltaminte va face legea, fara doar si poate, in toamna si iarna viitoare.

Nu trebuie sa uitam nici de modele simple propunse de Paul&Joe, nici de modele cu "personalitate puternica" create de Vivienne Westwood sau de comodele si practicele modele realizate de Peter Pilotto. Apropo, daca alegi modele lui Peter Pilotto sa nu te temi ca vine ploaia si se strica, pentru ca nu este asa.

Poti alege orice model, insa nu uita de personalitatea ta. Atentie: ai multe optiuni: poti fi sexy si impunatoare, poti fi cuminte si discreta, poti fi practica dar, in cele din urma, nu uita ca vei fi in trend.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Otilia pe 24 Nov 2010, 22:24
    imi plak

    cizmele peste genunchi imi plak mult.am akasa .........si imi tin si de kald.sunt foarte bune.fetelor kare nu aveti kumparati-va.pooooooooooop

    0
    0

  • elenutza... pe 31 Ian 2010, 16:51
    cizmele peste genunchi

    dragilor trebuie sa stiti un lucru ft important :"GUSTURILE NU SE DISCUTA".mie una mise par ok cizmele peste genunchi chiar deloc vulgare nu mi-am cuparat cizme peste genunchi pt ca nu e genul meu si ca nu consider ca am o varsta dl care as putea incepe sa post astfel de cizme...insa cred ca st frumoase si nu cred ca sunteti in masura sa judecati persoanele ce poarta aceste cizme pt ca fiecare e libera sa poarte ce vrea.

    0
    1

  • SORINA CAMPEAN pe 27 Ian 2010, 18:07
    FOR SALE

    http://www.okazii.ro/catalog/37942739/Cizme-designer-lungi-peste-genunchi-masura-40-41.html

    0
    0

  • dianar pe 9 Dec 2009, 04:07
    sexul vinde

    dintotdeauna sexul a vandut foarte bine, e alegera noastra cum sa preluam asemenea elemente in viata noastra. eu port cizmele lungi cu pantaloni stileto bagati in ele ori cu ciorapi de 40-50 den si cu rochii groase de iarna tricotate. e important sa nu porti doar elemente sexi daca vrei sa nu devii vulgara. adica de ex. cizme lungi cu fusta mini, decolteu larg si ruj rosu...

    0
    0

  • sofia pe 4 Nov 2009, 09:18
    oribil

    N-am vazut ceva mai vulgar. Oribile. Sunt pentru femeile de pe centura. E de groaza ce le trece prin minte acestor asa numiti designeri. Isi bat joc de noi.E lipsa de respect ce vad pe podiumurile lor de moda si nu fac referire aici la acele parade strict spectacol ci la cele care pretind ca dau tonul la ce se poate purta la un moment dat. Jalnic!!Asta e parerea mea sincera. Sunt oripilata.

    0
    1

  • andra pe 23 Sep 2009, 10:07
    :)

    Iubesc cizmele lungi , mi-am cumparat o pereche din imitatie de piele intoarsa si abia astept sa o port. pt. haine si accesorii de calitate accesoriisihaine.blogspot.com

    1
    0

  • anna pe 17 Sep 2009, 11:06
    nu imi place

    nu imi place 'noul trend' :)) prea exagerat

    0
    0

  • dora pe 27 Iul 2009, 13:42
    poze adecvate

    faine cizmele din poze!?! dar, pacat ca nu se vede toata cizma, asa cum ar fi fost normal pentru un astfel de articol. faptul ca arata doar ceva din ele, pe la genunchi nu prea ma incalzeste. il cred pe autor pe cuvant privind lungimea lor. dar modelul in sine ar fi fost mult mai bine-venit pentru o exemplificare prin poze

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod