Cum sa te simti bine la birou

Dimineata este momentul care face diferenta dintre o zi proasta si una buna, indiferent daca stai acasa sau mergi zilnic la serviciu. Iata secretele matinale ale catorva femei:
Dimineata este momentul care face diferenta dintre o zi proasta si una buna, indiferent daca stai acasa sau mergi zilnic la serviciu. Iata secretele matinale ale catorva femei:

1."Primul gest dimineata, cand ma trezesc, este sa-mi intind muschii de pe fata cu un suras fortat si intens. Am citit eu undeva ca asta este o chestie care pune in miscare, nu stiu ce mecanisme, care te bine dispun si te tonifica.”  - Cati, 37 de ani, informatician.

2."In MP3 am o lista speciala pe care am botezat-o 'dimineti grele'. Sunt melodii pe care le ascult atunci cand nu am chef de nimic, cand sunt obosita, cand sunt deprimata sau cand stiu ca ma asteapta o zi grea. Colectia de melodi am facut-o eu singura, cu acele piese care ma mobilizeaza, ma tonifica. Sunt cateva bucati cu multe tobe. Pe mine ma pun in miscare, imi stimuleaza secretia de adrenalina!” - Anca, 27 de ani, comerciant.

3. "Imi ia o ora sa ajung de acasa la serviciu, dar ma straduiesc sa ajung cu zece minute inainte, astfel incat sa beau o cafea proaspata cu ochii pe geam. Lucrez la etajul 20 al celei mai inalte cladiri din Bucuresti, iar panorama este senzationala” - Angela, 32 de ani, responsabil de departament la o banca.

4. "Primul lucru pe care il fac la serviciu este sa ma spal pe maini. Apoi, vreme de vreo cinci minute, stau calma pe scaunul meu si imi masez mainile cu o crema foarte buna. O aleg in functie de miros. Este foarte important sa imi placa mult cum miroase crema. Este ritualul care imi garanteaza o zi reusita.” - Maria, 34 de ani, contabil.

5.
"De cand vine primavara si pana toamna tarziu, eu ma duc la serviciu cu bicicleta. Inseamna vreo 20 de minute. Dar ajung trandafirie si tonica la munca. Secretul este ca imi pot permite sa ma schimb de haine la serviciu. Daca este foarte cald, pot face si un dus. Este un atu.” - Cristina, 31 de ani, documentarist.
 

Stimulente si tabieturi

 
Cum sa faci insa ca in cele 9-10 sau chiar 12 ore de munca din fiecare zi sa fi mereu in forma? Fiecare cu trucurile lui, tabieturile si regulile care il ajuta sa reziste efortului de zi cu zi.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • flying_high pe 22 Sep 2010, 14:41
  sfat

  as dori sa-mi fac si eu un blog. ma poate ajuta cine va cu un sfat, idee?

  1
  0

 • el20e21 pe 17 Aug 2009, 01:58
  munca

  as vrea sa cred ca putem sa facem tot ce ne-am propus intr-o zi, dar... Eu una sunt o persoana careia ii place sa se planifice o data ajunsa la locul de munca, dar nu precizes o ordine anume de a le realiza. Pentru noi Evele , fie casatorite sau nu ne este mai dificil sa avem timp pentru noi intre job cumparaturi , mancare, familie.. De aceea cel mai imp este sa avem incredere in noi. Si nu disperati daca nu ati reusit sa faceti un anumit lucru. Mama imi spunea ,,pana nu le vine ziua si minutu nu poti sa le faci'' , are dreptate

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod