Black&White, Being Boho și Hello Sailor: temele noii colecții Motivi primăvară - vară 2016

Modele casual și formale, printuri feminine și geometrice, nuanțe naturale, materiale fluide și accesorii minimaliste: acestea sunt detaliile-cheie ale colecției primăvară – vară 2016 Motivi. Pentru noul sezon, designerii Motivi au creat o colecție chic&casual ce include piese vestimentare în tendințe inspirate din clasica și eleganta combinație de culori alb-negru sau de stilul boho.
Black&White este o temă foarte feminină și romantică realizată din materiale diafane, ce păstrează tiparul cromatic alb-negru combinat cu pete de culori vii precum galbenul sau rozul deschis. Black&White este o gamă formală, glamour și versatilă cu accente dinamice și printuri feminine.

Piesele must-have ale acestei teme sunt jacheta biker de culoare neagră sau galbenă din piele ecco, jacheta biker din piele întoarsă, fusta tip portofel, bluzele din materiale fluide, rochia neagră asimetrică, jeanșii negri cu tiv nefinisat, pantalonii chic și moderni și salopeta elegantă dar ușor de purtat.
Itemul-cheie al noii colecții este blazerul lung și fără mâneci, accesorizat cu o fundă în talie, o piesă versatilă  ce poate fi purtată atât ca rochie, cât și ca tunică împreună cu o bluză albă simplă.

Jachetele parka, poncho-urile și tricourile cu imprimeu, jachetele cu două rânduri de nasturi, tricotajele și gențile de inspirație ethnic sunt piesele centrale ale temei Being Boho. Această linie de haine și accesorii este definită de culorile neutre și naturale precum: military, albastru, maro, gri și galben-pai.
Being Boho este o gamă casual, boemă și lejeră, caracterizată de franjuri și printuri geometrice care conferă o notă feminină întregii serii vestimentare.

Hello Sailor este de inspirație navy și este definită de linii drepte, de printuri geometrice și include o serie de jachete, blazere, rochii, jeanși skinny sau evazați, crop tops și geci din denim în culori marine: navy, alb și bordeaux.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod