Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Taur va fi nevoită să se axeze pe afaceri chiar dacă îşi făcuse planuri de distracţie pentru aceste două zile.
Berbec

Weekend-ul acesta ai nevoie de mai mult timp de una singura si nu te poate impiedica nimeni sa il ai daca iti propui cu adevarat. Incearca sa optezi pentru un alt tip de abordare atunci cand ii refuzi pe cei din jurul tau, de preferabil una mai eleganta.

Taur

In acest weekend te vei ocupa de afaceri cu toate ca aveai altceva in plan. Nu e timp de regrete, asa ca lasa familia pe locul doi, cu siguranta te vor intelege si iti vor fi alaturi orice ai decide!

Gemeni

Unele schimbari importante se vor produce in acest doua zile pentru tine, dar nu se anunta vesti proaste.
Fie este vorba de statut sau de marirea familiei cu un nou membru, bucuria pe care o vei simti va fi de nedescris.

Rac

Incearca sa te distrezi mai mult in acest weekend si sa uiti de grijile pe care le ai. Fii mai activa din punct de vedere social si lasa tineretea sa iti spuna cuvantul pana nu e prea tarziu.

Leu

Incearca sa nu joci riscant in acest weekend si nu cheltui mai multi bani decat obisnuiesti. Chiar daca cei din jurul tau isi permit mai multe, asta nu inseamna ca trebuie sa iti golesti buzunarele pentru a fi ca ei!

Fecioară

Incearca sa fii cat de practica poti in acest weekend si sa faci tot ce nu iti poti permite in cursul saptamanii.
Poate fi vorba despre o curatenie generala in casa, dar nu este exclusa nici una printre asa zisii prieteni!

Balanţă

Nu lua decizii financiare in acest weekend si nu te ocupa de afaceri chiar daca ti se cere acest lucru. Puterea ta de concentrare si energia pe care o ai nu sunt de ajuns pentru a face lucrurile sa functioneze.

Scorpion

Este un weekend perfect pentru activitati relaxante alaturi de familie si prieteni. Nu ai alte griji pe cap, cu banii stai bine, asa ca poti planifica o iesire din oras care se poate dovedi a fi chiar distractiva!

Săgetător

Weekend-ul acesta este perfect pentru aprofundarea cunostintelor, ai suficient timp liber si linistea necesara pentru a studia.
Daca urmeaza sa ai examene importante ori teste la locul de munca, acum este ocazia ta sa te pregatesti!

Capricorn

Weekend-ul acesta vei avea ocazia sa vorbesti deschis cu un fost partener de care nu te-ai despartit amiabil. Cu toate ca a trecut mult timp de atunci, aveai nevoie de unele lamuri. Te vei simti mult mai bine dupa ce o vei face!

Vărsător

Astrele iti recomanda pentru acest weekend sa ai mai multa stapanire de sine si sa incerci sa te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante. Incearca sa nu te mai legi de orice nimicuri pentru a incepe cearta cu iubitul tau!

Peşti

Te intelegi foarte bine cu cei din jurul tau, iar relatia ta amoroasa traverseaza o perioada infloritoare.
Nu ai nimic mai important de facut in acest doua zile decat sa le petreci alaturi de ei. Un film acasa sau o iesire in parc pot fi doar cateva solutii de petrecere a timpului tau liber!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod