Viva... Tina R!

In acest sezon, Tina R lanseaza a doua parte a colectiei de varaViva. Acesta este desigur, un motiv de sarbatoare, pentru ca in haineleacestei colectii se regaseste culoare, stil si pofta de viata!

Ce e la moda?

Vara... perioada vacantei/concediului, cand pe toti ne cuprinde o setede soare, mare si distractie. Linia vestimentara Tina R se potrivesteca o manusa cu acest spirit de libertate. "Garderoba de vacanta trebuiesa fie usor compusa din haine lejere, nesifonabile, care se asorteazaintre ele si cel mai important, haine care lasa pielea sa respire!" nerecomanda Alin Galatescu, Director artistic Tina R.
Se poarta camasi de la cele masculine la stilul romantic, gegi si sacouridin materiale vaporoase.
Hainele sunt accesorizate cu curele, fermoare accent, buzunare, elastice,toate cu accente sport.
Materialele recomandate sunt satenul, lycra, stofe usoare si desigurbumbacul.
Culorile vedete sunt de la albul-negrul pana la olive, roz si beige.
Tina R ne promite pentru sezonul viitor cea mai ampla campanie de imagineTina R, care va implica schimbari radicale.
Colectia se orienteaza pe trei tendinte:

Tendinta rustica

Produsele cu tendinta rustica sunt exclusiv din materiale naturalesi au accente fine de broderii. Se disting bluze, topuri, fuste panala jumatatea gambei sau genunchiului si rochii pana la jumatateapulpei. Hainele au decoltee adanci si decupaje ample pe fata si pespate.

Tendinta army

Aceasta tendinta preia influente din uniformele utilitare si le transformain piese de vestimentatie cu accente feminine. Elementele distinctivesunt buzunarele, incretiturile, curelele. Aici intalnim t-shorturi dela cele clasice la cele tip maiou. Majoritatea au broderii si imprimeuri.

Tendinta casual

Stilul casual sau de croaziera are accent sport, elastice si tricotajecu ochiuri mari. Aici regasim monocromii si mulaje, dar totul seorienteaza spre simplitate. Lipsesc ornamentele si accesoriile, dar nucu desavarsire. Este o linie vestimentara citadina.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod