Fusion by Cernei: Ţinute unicat cu picturi realizate manual. Inspiră-te!

O locaţie cu o amprenta istorică, o atmosfera de basm, ţinute unicat, lume bună şi multă veselie. Cam aşa poate fi descrisă seara în care universul Cernei şi-a deschis larg porţile pentru cei mai buni editori de modă şi bloggeri de fashion din România. Scopul acestui eveniment fiind prezentarea noilor creaţii Fusion by Cernei.
Pe strada Speranţei nr 30, din Bucureşti pot fi descoperite creaţiile sale, care prind viaţă odată ce sunt purtate şi astfel devin o extensie a personalităţii celei care le îmbracă. Ţinutele Cernei sunt versatile şi au poveşti diferite, precum şi diverse modalităţi de a fi îmbrăcate, tocmai pentru a stimula creativitatea şi pentru a implica persoana care le poartă.

În perioada 15-23 decembrie 2014, Fusion by Cernei lansează săptămâna reducerilor, ce va oferi discount de până la 40% la toate produsele aflate în locaţia de pe stradă Speranţei, nr 30.

Cristina Cernei îşi descrie colecţiile ca fiind un mix de forme geometrice cu volume surprinzătoare, siluete pline de farmec, forme de origami şi picturi realizate manual, ce respectă în permanenţă forma corpului feminin.
Feminintatea, în viziunea designerului, reprezintă un cocktail de curaj, delicateţe, senzualitate şi o mică doză de nebunie.

“Lucrez doar în serii limitate sau unicat întrucât am convingerea că hainele ar trebui să ne reflecte şi să ne pună în valoare personalităţile diferite şi nu să fie nişte simple uniforme stradale. Ce îmi doresc cel mai mult este ca atunci când o femeie poartă o creaţie Cernei să se simtă ea însăşi, să se simtă în largul sau şi să aibă curajul de a-şi afirma şi de a-şi exprima personalitatea, prin intermediul unei haine care să o avantajeze şi care să o facă remarcată”, ne explică Cristina Cernei.

O melodie, o stradă, o piesă de mobilier sau o floare mai ciudată pot fi sursele de inspiraţie ale designerului Cristina Cernei adoră locurile vibrante, care combină o istorie bogată cu o atmosfera cosmopolită, cum sunt Londra sau Barcelona.
Îi plac stampele japoneze, Klimt şi Gaudi, Manish Arora şi Kenzo şi îi place să întâlnească oameni care au curajul de a-şi urma propria lor cale.

În prezent, Cristina Cernei lucrează la o serie de proiecte noi, inclusiv la costumele pentru o piesă de teatru locală şi un film austriac  intitulat “Milla” (http://milla-the-movie.com/), cu Dorkas Kiefer.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod