Tina R a pariat pe potential

Un nou an, o noua aniversare pentru Tina R si o noua colectie. "Viva" estenumele purtat de cea de-a 8-a colectie primavara-vara. Ea simbolizeazavictoria si sarbatoarea.

De data aceasta, conceptul care a stat la baza ei a fost total diferitfata de alti ani. Pentru prima data, au fost alese potetialele vedeteale anului 2003 pentru prezentarea colectiei, vedete care reprezinta nouageneratie. Intregul concept a plecat de la ideea folosita de Gap in anii'70 si anume ca fiecare star are cel putin un jeans si fiecare star are80% garderoba de baza.

Axa colectiei a constituit-o insa faptul ca fiecare star este un omnormal si fiecare om normal este un star cand este imbracat in haine decalitate.

Recent, Tina R a decis departirea colectiilor in doua linii: Tina RCollection ce se adreseaza femeii ce se apropie de varsta de 40 deani, si linia TNR, o colectie accesibila, pentru tinerele de peste 15ani.
Legat de aceasta "despartire", a mai avut loc o premiera si anumelansarea retelei de magazine TNR.

Odata cu aceasta schimbare, s-au facut pasi uriasi catre un "total look"stil Tina R. Astfel s-a consolidat relatia cu partenerii strategici(genti, costume de baie, palarii, curele) iar linia de pantofi produsiin Italia si-a dublat numarul de prototipuri.

Tentintele sezonului la Tina R
Colectia "Viva" cuprinde safari de lux reprezentat prin costume cumulte buzunare, materiale antitermice si maiouri. Se mentin elementeleneo-clasice - malete subtiri, negru total sau alb-negru, pantalonulmasculin, costumele cu dungi, fustele conice pana la genunchi si camasilebarbatesti.

O alta tendinta reprezentativa a sezonului este neo-romatismul discret -rochii tricotate, camasi si maiouri cu volane, pasteluri, incretiturisi fuste scurte.

Military soft se bazeaza pe kaki, redingote cu multe buzunare, epoleti,pantaloni militari, iar combinatia sezonului o reprezinta kakiul sirozul.

Punk-ul discret se bazeaza pe negru total, pantaloni cu catarame, maiouriinspirate ironic sau despicate, franjurate sau taiate aparent la cutit,pantaloni mulati, lungi sau trei sferturi, cu sau fara vipusca, cu multecurele sau innodaturi.

Linia de inspiratie sport este caracterizata de produse tip antrenamenttransformate in anasambluri vestimentare de oras.
S-a realizat aici ocombinatie intre cultura jeans si semnele specifice lumii sportului cumar fi snurul in talie, vipusca din material tricotat, maiouri cu taieturagen atletism.

"Toate tendintele se reunesc intr-un stil unicat ce incearca sapuna la dispozitia publicului fatelete specifice femeii anului 2003,foarte increzatoare in fortele proprii, concentrata pe realitatilelumii inconjuratoare (cum ar fi coletia military soft), care luptasa-si creeze un mediu propriu pozitiv (cum ar fi neo-romantismul),care are forta de a-si asuma propriile calitati si pozitii (cum arfi punk discret si neo-clasicismul) si in primul rand iubeste viata,ii place sa traiasa la maxim inconjurata de ",asa descrie Alin Galatescu, director artistic Tina R, femeia careiahainele colectiei i se adreseaza.

Da clic pe poze pentru a vedea varianta marita.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod