Fresh fashion cu Tina R

Colectia Tina R din aceasta toamna poarta deviza fresh fashion si aduce o schimbare de stil. Tendintele adoptate in acest sezon se apropie mai mult de publicul pricipal al acestui brand de imbracaminte.

Tina R a intrat in sezonul rece cu o noua imagine, incepand de la logo si accesoriile de magazin panala campania multimedia si lansarea site-ului firmei, cu un cover post-modern care imbina umorul cu animatia,stilismul cu nonconformismul.

La hainele din magazine veti observa ca atitudinea a devenit prioritara pentru femeia careia acestea se adreseaza. Independenta si plina de umor, preocupata de moda dar si de realitatile cotidiene, femeia actuala isi asuma stilul ca o combinatie intre tendintele momentului si mediul social caruia ii apartine.

Culorile colectiei sunt tonurile de bej, rosul, olivul stins dar si eternele nonculori alb si negru. Piesa vedeta in acesta toamna este pantalonul.

Modelele, accesoriile si accentele hainelor sunt foarte diversificate. Pantalonii variaza de la cei cu influente militare (safari) pana la cei lungi, mulati pe picior. Piesele vestimentare sunt accesorizate cu tinte, curele, capse, anouri, benzi, buzunare, clape... dar cel mai in voga accesoriu este fermoarul.

Regasim camasi foarte mulate si senzuale insa si camasi tip geaca cu snururi si fermoare aplicate sau cu drapaj. Majoritatea modelelor sunt uni, insa si dungile isi fac loc in colectie, ton sur ton sau in rapoarte contrastante de alb, negru si rosu.

Alta piesa importanta din colectie este sacoul, el purtandu-se cambrat si extrem de sexy. Fustele sunt fie scurte, in forma de A sau drepte, fie pana la lungimea genunchiului si foarte conice. Modelele sunt sofisticate, ele avand foarte multe accente de croiala, benzi si, desigur, fermoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod