Puterea seducţiei oferită de culorile tari!

Dragele mele, Azi ne vom concentra asupra culorilor tari, bazându-ne pe puterea de seducţie şi pe atracţia de care veţi avea parte în momentul în care veţi purta haine în aceste nuanţe.

Dragele mele,

Azi ne vom concentra asupra culorilor tari, bazându-ne pe puterea de seducţie şi pe atracţia de care veţi avea parte în momentul în care veţi purta haine în aceste nuanţe. Nu numai ca iţi oferă un aer tineresc, emană prospeţime în jurul tău şi te fac să te simţi mai fericită, dar în acelaşi timp vei simţi permanent privirile tuturor celor din preajma ta.

Începem cu recomandări ale unor ţinute glamour pentru petreceri în nuanţe de roşu şi corai, vedetele sezonului, în care veţi arăta fabulos indiferent de croiul ales.

Dacă optaţi pentru varianta maxi, vă recomand o rochie din mătase corai de la Bottega Veneta, iar dacă alegeţi o ţinută mini, atunci o rochie roşie de la Lanvin ar fi alegerea perfectă. Varianta unei rochii roşii din mătase de la Gucci sau a uneia din jersey de la Michael Kors este deasemenea una spectaculoasă şi extrem de elegantă.

În noua colecţie Paul&Joe veţi găsi şi o rochie corai din piele până la jumătatea genunchiului, fără bretele, iar pentru combinaţii de culori inedite, recomand o rochie corai cu fucsia din bumbac de la Preen Line.

Veredele smarald este deasemenea una dintre culorile preferate ale designerilor în acest sezon. Rochiile, accesoriile, încălţămintea în această nuanţă se potrivesc perfect cu atmosfera sărbătorilor, mai ales în combinaţii cu alte culori tari.  O rochie mulată din tulle negru până la jumătatea genunchiului, cu aplicaţii verde smarald de la Emilio Pucci împreună cu o pereche de cizme din piele lăcuită de la Louis Vuitton, aceeaşi culoare, arată senzaţional!

O rochie din satin pe linia corpului, foarte elegantă şi sexy de la Ralph Lauren, purtată cu o pereche de sandale cu barete din piele de piton de la Emilio Pucci, formează outfitul ideal pentru noaptea de Revelion, iar una din mătase de la Gucci o puteţi purta la orice gen de petrecere!

Fie că este vorba despre o geantă paietată de la Dolce&Gabbana sau una din piele de la Louis Vuitton, o pereche de sandale din piele de la Phillip Lim sau unele din satin de la Ralph Lauren, o brăţară Emilio Pucci sau un colier  Lanvin, toate aceste accesorii în nuanţa smaraldului, în combinaţie cu portocaliu, galben, auriu sau alte nuanţe de verde, formează o ţinută elegantă şi sofisticată!

În concluzie, alegeţi să purtaţi culorile tari în acest anotimp de iarnă, pentru a înlătura orice urmă de monotonie şi pentru a vă simţi cât mai plini de energie! Nu numai nuanţele de rosu şi verde, dar şi pe cele de potocaliu, albastru, galben, mov, turquoise, auriu le puteti combina cu încredere pentru a obţine outfituri dintre cele mai reuşite!

Mirela Stelea – Dreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod