Ce sutiene să alegi pentru decolteuri adânci

Sunt momente în viață în care ai pur și simplu chef de un decolteu adânc. Fie că vrei să îl înnebunești din nou pe iubitul tău (nu îți recomandăm să îți arăți toate atuurile fizice de la prima întâlnire) sau ieși cu fetele la agățat, puterile pe care le au formele tale feminine sunt de necontestat.
Însă decolteul adânc nu e deloc lipsit de pretenții! Acesta se poate dovedi o adevărată „enigmă” pentru fetele cu sânii mici și dificil de obținut chiar de cele cu nuri apetisanți, dar lăsați. Tocmai de aceea, un sutien de calitate e must-have! Noi îți oferim în rândurile de mai jos premiantele, „cele mai cele” piese de lenjerie intimă: sutienele pentru decolteuri adânci!

7 sutiene pentru decolteuri adânci care îți vor avansa jocul seducției


Vrei să intri într-o cu totul altă ligă, aceea a femeilor irezistibile? Piesele de lenjerie intimă de mai jos îți oferă această șansă! Iată care sunt sutienele pentru decolteuri adânci cu care vei face ravagii!

Sutienul push-up


E „regele” sutienelor pentru decolteuri adânci și cel mai des întâlnită opțiune de acest gen.
Îți ridică în mod ademenitor sânii și îți conturează un bust apetisant. Alege unul confortabil, din materiale mângâietoare, și nu te feri de culorile aprinse, deoarece poți face minuni cu ele.

Sutienul din silicon autoadeziv


A fost un hit instant pe piața asiatică și ne-a cucerit rapid și pe noi! Sutienul din silicon autoadeziv prezintă principalul avantaj că se potrivește cu absolut orice piesă vestimentară: acum nu mai trebuie să îți faci griji că trebuie să alegi între spatele gol și decolteul adânc.
Optează pentru un adeziv prietenos cu pielea ta; variantele acestea pot fi mai puțin rezistente, fiind necesar să le înlocuiești după o anumită perioadă, dar important e că te țin departe de iritații și alergii. Citește continuarea pe divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod