Salopetele – recomandare glamour pentru petreceri

Dragele mele, Pentru ultimul editorial din 2011, am ales să vorbim despre salopete. Sunt atât de confortabile, elegante și speciale pentru mine, încât am ales să lansez o întreagă colecție

Dragele mele,

Pentru ultimul editorial din 2011, am ales să vorbim despre salopete. Sunt atât de confortabile, elegante și speciale pentru mine, încât am ales să lansez o întreagă colecție în aceasta toamnă, numită “Loose by Mirela Stelea”, linie vestimentară care a avut un mare succes atât în România, cât și peste hotare.  Așa că, dragele mele, sper că voi reuși să vă captez atenția înaintea sărbătorilor de iarnă cu câteva recomandari speciale atât din colecțiile altor designeri cât și din colecția proprie.

Prima mea alegere este o salopeta semnată Michael Kors, dintr-un material paetat negru, cu buzunare și fără bretele, accesorizată cu o centură din piele neagră, care se potrivește perfect pentru aproape toate tipurile de evenimente la care puteți lua parte în această perioadă.  A doua variantă este o salopetă tuxedo în alb și negru de la Moschino Cheap and Chic, o ținută cu influențe masculine care este foarte la modă în acest sezon.

Arată  spectaculos și oferă un aer misterios și sexy persoanei care o poartă.

Deasemenea, o salopetă din mătase în două culori, portocaliu și roșu, de la Tibi, este o alegere elegantă în care veți arăta impecabil oricând!  În colecția Stella McCartney găsiți o salopetă neagră din tulle elastic cu buline, cu pantaloni stretch care este superbă , sau varianta de la Balmain, o salopetă mulată din jersey, simplă, cu decolteul în V, care, purtată cu botine cu toc înalt  și o vestă sau capă din blană, formeaza un outfit mai mult decât glamour!

O salopetă din crepe satin albă sau neagră, de la Yves Saint Laurent cu spatele gol, accesorizată cu un lanț auriu în jurul gâtului, care continuă pe spate până în talie, sub forma unei centuri, este recomandarea perfectă pentru seara de Revelion, iar una din jersey în stilul anilor ’70, cu șiret în talie, de culoare gri, tot YSL, este o variantă mai puțin pretențioasă, dar la fel de elegantă! Varianta unei salopete de culoare neagră de la Alice + Olivia, cu corset din piele, pantalon din crepe satin și centură, mi se pare una specială iar cea din mătase cu fir lame, de culoare albă, inspirație vintage, semnată Carine Gilson,  purtată cu sandale stiletto argintii este o alegere spectaculoasă în aceasta iarnă!

Nu în ultimul rând, vreau să vă prezint câteva din salopetele colecției mele, Loose, pe care am prezentat-o, printre altele, și la Dubai Fashion Week.

Piesele vestimentare, în culori vii, din jersey sau mătase, pot fi comandate la atelierul meu. Vă doresc să aveți zile minunate de sărbătoare, sa petreceți momente de neuitat alături de cei dragi. Este timpul să ne reunim alături de familie și de prieteni, să uităm de grijile de zi cu zi, de problemele de la serviciu, și ne bucurăm de aceste zile speciale. Va urez un nou an minunat, cu multe împliniri, pe toate planurile.

Ne revedem în 2012 cu noi articole. Sărbători fericite!

Mirela Stelea Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod