De ce este blana un must - have în această iarnă?

Dragele mele, astăzi vom continua să vorbim despre ţinutele pentru petreceri care respectă unul dintre cele mai spectaculoase trenduri ale sezonului:  blana. De la jachete, veste, până la

Dragele mele, astăzi vom continua să vorbim despre ţinutele pentru petreceri care respectă unul dintre cele mai spectaculoase trenduri ale sezonului:  blana. De la jachete, veste, până la accesorii cu aplicaţii din blană, totul este permis! Dar cel mai interesant este în ce fel de combinaţii o puteţi purta pentru un outfit glamour!

Pentru mine, cea mai spectaculoasă alegere este blana în combinaţie cu mătasea, cum ar fi o vestă roz vintage de la Hotel Particulier, purtată  cu o pereche de pantaloni din piele negri sau chiar animal print în mai multe nuanţe, şi o pereche de ghete din noua colecţie Louboutin.  Deasemenea, o rochie din mătase vaporoasă până la jumătatea genunchiului, fie plisată sau cu falduri, purtată cu o vestă sau o jachetă din blană, sau chiar şi numai cu un guler din blană aruncat peste un umăr.

Alături de o pereche de cizme lungi arată senzaţional în acest sezon de iarnă! În cazul în care optaţi pentru o rochie mulată scurtă sau la jumătatea genunchiului, ar fi recomandat să alegeţi una dintr-un jersey, fie negru, nude sau în culori tari.

Aşa cum am menţionat într-una dintre recomăndarile mele anterioare privind noile trenduri, mixul de texturi este unul dintre cele mai în vogă în această iarnă şi ne permite cele mai inedite combinaţii. Aşadar, blana, împreună cu ţinute în culori metalizate (ex.

Oscar de la Renta) sau cu piele sunt doar două  exemple de acest gen, care alcătuiesc outfituri sofisticate şi cu care, în mod sigur, vei stârni admiraţia celor din jur oriunde te-ai afla.

Recomand să purtaţi cu încredere genţi, plicuri, mănuşi, fulare, gulere, toate cu inserţie de blană. Aşa cum am mai spus, acest trend este unul mai pretenţios, dar şi spectaculos, care transformă o seară obişnuită de iarnă într-una glamour, în care tu vei fi inevitabil atracţia serii.

Mirela Stelea – Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod