Ţinute Black&White pentru petrecerile de Sărbători

Dragele mele, Aşa cum am promis săptămâna trecută, astăzi vom vorbi despre un alt trend în materie de vestimentaţii de seară, ideale pentru petrecerile de sfârşit de an: Black&White.

Dragele mele,

Aşa cum am promis săptămâna trecută, astăzi vom vorbi despre un alt trend în materie de vestimentaţii de seară, ideale pentru petrecerile de sfârşit de an: Black&White. Este un trend special pentru mine, întrucât am o garderobă plina de piese vestimentare în aceste două nuanţe care se îmbină perfect, outfituri de la cele mai simple până la cele mai sofisticate!

O perche de skinny jeans negri, purtaţi cu un blazer alb cu negru (recomand Jason Wu) şi o pereche de pantofi negri din piele lăcuită de la YSL arată extrem de elegant şi sexy în acelaşi timp.

Daca înlocuim jeanşii cu o pereche de pantaloni scurţi negri şi un maieu alb, avem o ţinută cu care vom atrage în mod sigur atenţia! La aceeaşi pereche de skinny jeans negri, în combinaţie cu un maieu alb şi un sacou sau o jachetă din piele, ambele negre şi pe linia  corpului, dacă adaugăm o pereche de pantofi alb cu negru cum sunt cei de la Tom Ford şi câteva accesorii precum o brăţară din piele (Gucci) sau un colier din perle negre (Fenton), la alegere, avem un outfit senzaţional şi extrem de chic!

O rochie în alb şi negru până la jumătatea genunchiului, cum este cea cu broderie spartă de la Louis Vuitton, ar arăta spectaculos în orice seară din preajma sărbătorilor.

De asemenea, găsim această combinaţie de alb şi negru şi în ultima colecţie Dolce&Gabanna, rochii mulate şi extrem de feminine, de la imprimeuri cu note muzicale până la cele cu stele în toate mărimile, pe care le recomand cu multă căldura femeilor cu forme. O pereche de pantaloni în alb şi negru, cum sunt cei de la Phillip Lim, împreună cu un top alb sau negru şi accesorizate cu o brătară neagră şi o pereche de cercei negri (Tom Ford), formează o ţinută cu accente masculine care este foarte la modă în acest sezon.

O pereche de pantaloni negri din piele lăcuită  cu o cămaşă în alb şi negru cu influenţe masculine alcătuiesc un outfit care nu se va demoda niciodată! O fusta scurtă neagră, plisată, din mătase, purtată cu un top alb cu negru şi un sacou din piele alb sau negru şi cizme negre până la jumătatea genunchiului îţi dau un aer tineresc.

Le poţi purta în foarte multe ocazii. Sperand ca aceste exemple sunt destul de concludente, mă voi opri aici, urmând a ne întâlni săptămâna viitoare, pentru a continua cu noi recomandări, bineinteles urmarind un al treilea şi unul dintre cele mai spectaculose trenduri - blana!

Mirela SteleaDreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod