Mirela Stelea: 5 recomandări glamour pentru petrecerea de sărbători

Dragele mele. Azi  m-am gândit să vă recomand câteva ţinute fabuloase, în trend, cu care să străluciţi în acest sezon de toamnă-iarnă, şi să atrageţi toate privirile la orice

Dragele mele.
Azi  m-am gândit să vă recomand câteva ţinute fabuloase, în trend, cu care să străluciţi în acest sezon de toamnă-iarnă, şi să atrageţi toate privirile la orice petrecere.

Rochia metalizată

În mod evident, datorită faptului că materialele metalizate sunt un must have pentru acest anotimp, recomand rochie scurtă, lungă sau pânp la genunchi, într-un astfel de material.
Un exemplu excelent este o rochie metalizată argintie, asimetrică şi cu pliseuri, care pur şi simplu îţi taie respiraţia (Cristopher Kane) sau o rochie de seară în nuanţe de alb, auriu şi argintiu, deasupra genunchiului de la Gucci.

Sacoul argintiu

Deasemenea, un sacou argintiu, fie paetat, fie lucrat manual cu pietre, mărgele sau paiete în această nuanţă, purtat cu o pereche de skinny jeans şi high hills alcătuieşte o ţinută sofisticată şi extrem de chic!

Bluza paietată

O bluza paietată, în nuanţe de auriu şi argintiu, pe care o puteţi găsi la Etro, împreună cu o pereche de pantaloni din piele skinny şi botine sau pantofi cu toc cui, aduc eleganţa şi glam-ul în prim plan.

Rochia aurie

Sau, o rochie lungă, plisată, în nuanţă aurie, extrem  de eleganta (Mulberry), ar fi potrivită la un eveniment mai pretenţios sau la o petrecere de Revelion.

Rochia de club

Pentru o seară petrecută în club, împreună cu prietenii, o rochie scurtă în nuanţe de auriu şi negru pe care o puteţi achiziţiona de la Zara de exemplu, purtată cu o pereche de cizme până la jumătatea genunchiului sau botine cu toc cui, este perfectă, iar un top strălucitor în mai multe nuanţe cu o pereche de jeans sau pantaloni din piele arată senzaţional!

Accesorii

La toate aceste ţinute, recomand să folosiţi cât mai puţine accesorii, gen coliere, brăţări sau cercei, acestea fiind deja încărcate prin natura ţesăturii sau a aplicaţiilor.

Maxim o pereche de cercei, dacă ai un decolteu generos sau umerii goi.

Miercuri, voi continua cu noi recomandări respectând un al doilea trend al acestui sezon, Black&White.

Mirela Stelea – Dreams Come True – www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod