Cum mi-am ales eu rochia de mireasă!

După o mini vacanţă binemeritată de 1 Mai, m-am gândit ca astăzi, deoarece suntem în plin sezon al nunţilor, să vorbim, poate, despre cel mai important element al unui asemenea eveniment,

După o mini vacanţă binemeritată de 1 Mai, m-am gândit ca astăzi, deoarece suntem în plin sezon al nunţilor, să vorbim, poate, despre cel mai important element al unui asemenea eveniment, rochia de mireasă.  “Cum ar trebui să arate rochia pe care să o porti în această seară specială, care îţi va rămâne în suflet pentru toata viaţa?”.

Vă pot spune din propria experienţă că nu este nicidecum uşor să faci alegerea potrivită. Personal, am schimbat modelul de 3 ori într-o lună şi jumătate. Norocul meu a fost că mi-am lucrat rochia în atelierul propriu, şi, pentru că la final nu m-am putut hotărî, am decis să port două rochii! Astfel că, după miezul nopţii m-am schimbat în cea de-a doua, o creaţie Chanel care m-a fascinat de când  am văzut-o în vitrină, şi la care nu am putut să renunţ sub nici o formă!

În consecinţă vă anunţ că treaba asta nu este una uşoară.

Înarmaţi-vă cu răbdare, nu vă grăbiţi, fiţi atente la detalii şi tineţi cont şi de preferinţele voastre, indiferent cât ar încerca cineva să vă convingă că vi se potriveşte.

În fiecare sezon vedem pe podiumuri de modă noi colecţii de rochii de mireasă care pur si simplu îţi taie respiraţia, dar atunci când vine vorba despre tine te gândeşti:  “Ce croi mi s-ar potrivi? Din ce material ar trebui să fie? Cum să arate voalul?”.

Ţineţi cont de ce vă place! Totul e permis!

Din acest motiv, eu vă recomand câteva lucruri, care să vă ajute în momentul în care veţi face alegerea, ţinând cont, bineînţeles, şi de noile trenduri.

Primul lucru pe care trebuie să îl ţineţi minte este că nu exista nici o regulă atunci când vine vorba despre modelul ales. Totul este permis! Fie că este vorba de croiul sirenă, stilul prinţesă, o rochie simplă, vaporoasă, sau chiar una scurtă, puteţi alege orice vă trece prin cap!

Însă, foarte importante sunt materialele folosite.

Mătasea naturală, organza, tafta duchess, tulle, voal, dantelă, broderii, catifea, precum şi aplicaţiile  cusute manual personalizează fiecare rochie în parte, oferindu-i acel element de unicitate.

Puteţi alege diverse combinaţii intre aceste materiale, cum ar fi de exemplu cea dintre tafta şi dantelă, sau organza, tulle şi dantelă. De asemenea, o rochie din tafta duchess cu aplicaţii manuale de pietre Swarovski este o combinaţie deosebită şi arată spectaculos.

Rochii în alte culori – bleu ciel sau roz!

În colecţia mea de rochii de mirese 2012, pe lângă nuanţele de ivoar, alb, ecru, veţi găsi şi rochii mai atipice, aş putea spune, deoarece am folosit nunaţe de roz vintage sau bleu ciel, care sunt puţin mai îndrăzneţe, dar în acelaşi timp transformă o rochie simplă de mireasă într-un vis!

Imaginaţi-vă  metri întregi de mătase naturală în nuanţa cerului senin, combinat cu organza pictată manual, iar bustul realizat deasemenea manual numai din pietre si mărgele Swarovski, precum şi paiete în acelaşi ton!

Am experimentat eu însămi acest lucru şi am ales pentru nunta mea din 2010 o rochie roz deschis din organza, pictată cu trandafiri albi în partea de jos şi  un corset cu astfel de aplicaţii manuale.

Nu am povestit nimănui cum va arăta rochia până în ziua nunţii şi vă pot spune că am avut bucuria să observ cât de impresionaţi au fost toţi cei din jurul meu atunci când mi-am făcut apariţia!

M-am simţit întradevăr frumoasă şi am primit atâtea complimente cât să-mi ajungă pentru o viaţa întreagă. De atunci primesc regulat comenzi pe acest gen de model! Din acest motiv, m-am decis ca în fiecare an, pe lângă rochiile clasice de mirese, să lansez şi o colecţie nouă în acest stil, care să conţină maxim 8 piese unicat.

Sper ca v-am trezit suficient interesul pe această temă, iar pentru cele care sunt interesate şi doresc mai multe detalii, mă pot contacta oricând pe adresa de mail atelier@mirelastelea.com sau mă pot vizita la showroom-ul meu în ficare zi între orele 10.00 – 18.00, cu o programare în prealabil la numărul de telefon pe care îl veti gasi pe site-ul meu, www.mirelastelea.com.

Cu bine!

Mirela Stelea – Dreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066


mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod