Rochia mea de mireasă este un model tot mai cerut de clientele mele!

Dragele mele, Vă spuneam săptămâna trecută că, din punctul meu de vedere, atunci când alegi rochia de mireasă totul este permis. Puneţi-vă imaginaţia la încercare, apelaţi la sfaturile

Dragele mele,

Vă spuneam săptămâna trecută că, din punctul meu de vedere, atunci când alegi rochia de mireasă totul este permis. Puneţi-vă imaginaţia la încercare, apelaţi la sfaturile unui designer care să vă completeze dorinţele cu idei bune, astfel încât să aveţi rochii speciale, chiar unice, la marele eveniment din viaţa voastră. Vă veţi aminti tot timpul de momentele în care aţi fost mireasă, prin urmare trebuie să fiţi cu adevărat mulţumite de rochia pe care o purtaţi.

Noua mea colecţie de rochii de mireasă include atât modele clasice, albe, cât şi rochii roz vintage sau chiar bleu ciel.

În general, puteţi alege dintr-o multitudine de stiluri şi modele: croi sirenă, stil prinţesă, rochii simple, vaporoase, sau scurte, chic. Materialul folosit poate fi organza, mătase naturala, tafta duchess, tulle, voal, dantelă, catifea, broderii, iar la capitolul acplicaţii, puteţi alege cristale, pietre Swarovski, mărgele, paiete în diverse forme şi mărimi.

Cum accesorizăm?

Pe lângă voalurile din tull, care pot fi mai scurte, mai lungi sau foarte lungi cu trenă, cu broderie din dantelă sau simple, puteţi folosi doar flori naturale, ca de exemplu boboci de trandafiri, pe care să vi-i prindeţi în păr sau cu agrafe discrete din pietre semipreţioase sau chiar preşioase dacă vă permite bugetul.

Acestea înlocuiesc cu succes orice voal. La fel de speciale sunt şi diademele pe care le puteţi găsi accesorizate într-o multitudine de variante

Rochia mea de mireasă

Chiar dacă au trecut aproape doi ani de la nuntă, rochia de mireasă pe care am purtat-o atunci este încă unul din cele mai cerute modele şi în prezent. Atunci am avut o richie roz vintage din organza-mătase naturală, pictată manual cu trandafiri albi. Corsetul a fost lucrat manual şi îmbogăţit cu pietre şi margele Swarovski şi paiete.

Am primit multe complimente la adresa rochiei, pe care singură am creat-o, iar acum sunt tot mai uimită că este un model foarte cerut.

Dacă sunteţi doriţi mai multe detalii despre noile modele de rochii de mireasă, mă puteţi contacta oricând pe adresa de mail atelier@mirelastelea.com sau mă puteţi vizita la showroom-ul meu în ficare zi între orele 10.00 – 18.00, cu o programare în prealabil la numărul de telefon pe care îl veti gasi pe site-ul meu, www.mirelastelea.com.

Cu bine!
Mirela SteleaDreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066


mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod