Ce nu trebuie să ne lipsescă din valiza de vacanţă?

Pentru că vara bate la uşă şi suntem deja cu gândul  la vacanţă, dedic editorialul din această săptămână bagajului de călătorie, mai exact ce ar trebui să luăm cu noi atunci când

Pentru că vara bate la uşă şi suntem deja cu gândul  la vacanţă, dedic editorialul din această săptămână bagajului de călătorie, mai exact ce ar trebui să luăm cu noi atunci când plecăm într-o vacanţă la mare. Ştiu din propria experienţă că este destul de dificil să renunţăm la unele piese vestimentare care ne sunt dragi, dar în acelaşi timp să fim cât mai practice şi să alegem ţinute sunt usor de purtat, confortabile, care nu se şifoneaza mult şi care, în acelaşi timp, ne menţin în noile trenduri ale sezonului.

Rochii cu imprimeu floral

De exemplu, o rochie maxi din mătase cu imprimeu floral sau orice alt fel de imprimeu, nu trebuie să vă lipsească din valiză, iar variante puteţi găsi la D&G, Gerard Darel sau Guess.

Caftanul

Deasemenea, caftanul, se numără printre piesele favorite ale acestui sezon, aşa că asiguraţi-vă că nu vă lipseşte! Este confortabil, vaporos şi îl puteţi purta fie peste costumul de baie la plajă, fie la o plimbare pe malul marii.

Puteti gasi caftane frumoase la Missoni, La Perla, Emilio Pucci.

Sandale cu platformă

Atât la rochiile maxi cât şi la caftan trebuie să purtaţi o pereche de sandale cu talpa plată (ex.Gucci) sau puteţi opta pentru platforme cu talpa din sfoară.( ex. Burberry Prorsum, Cavalli, Michael Kors, Jimmy Choo).

Costumul de baie

O altă piesă esenţială este costumul de baie, la care adăugăm o pereche de pantaloni scurţi din denim şi câteva tricouri şi maieuri din bumbac. În acest sezon, costumul de baie întreg revine în forţă, iar designerii ne propun mai multe variante, cum ar fi unul de la Chanel de culoare albă,  Michael Kors cu animal print, sau imprimeu floral la H&M.

Rochia brodată

O rochie brodată, care este foarte la modă în această vară, este indicată pentru o seară romantică! În colecţia de la Louis Vuitton semnată Marc Jacobs găsiţi variante pentru toate gusturile.

Sacoul sau jacheta

Iar, pentru a vă feri de vânt, nu trebuie să uitaţi sacoul sau jacheta, care în acest sezon trebue să fie într-o nuanţă mai tare, indiferent că este din mătase (H&M) sau din in şi mătase (Stella McCartney).

Pe lângă toate acestea, indispensabile mai sunt: pălăria Panama care să ne ferească de soare sau câteva eşarfe din mătase, ochelarii de soare preferaţi, crema cu protecţie solară şi un spray răcoritor cu apă termală pentru reîmprospătare!

Acestea ar fi, după părerea mea, lucrurile cele mai importante care nu trebuie sa va lipsească atunci când mergeţi în vacanţa de vară. Puteţi alege şi alte lucruri în plus, atât timp cât vă încadraţi în greutatea permisă pentru călătoria cu avionul.

Cu bine!
Mirela Stelea – Dreams Come True – www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066


mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod