Mirela Stelea: 6 piese hot pentru această vară

Dragele mele, în această săptămână aş dori să facem o trecere în revistă a celor mai hot piese vestimentare pe care este bine să le aveţi în garderoba voastră în această vară. Una

Dragele mele, în această săptămână aş dori să facem o trecere în revistă a celor mai hot piese vestimentare pe care este bine să le aveţi în garderoba voastră în această vară. Una dintre piesele-vedetă ale acestui sezon este rochia cămaşă. Este  foarte uşor de purtat, fie cu sandale cu talpă plată sau cu platforme şi poate fi accesorizată cu o curea în talie. Arată foarte chic şi se transformă într-o ţinută foarte comodă. Le puteţi găsi în colecţia Missoni, DKNY, Ralph Laurent Black Label sau Celine.

O pereche de pantaloni denim albi, skinny, sunt de avut în acastă vară.

Sunt nelipsiţi din colecţia Victoriei Beckham denim, 7 For all mankind, sau Michael Kors. Deasemenea, o piesă vestimentară în nuanţă de albastru, cu dungi marinăreşti, fie sub forma unei rochii lejere din jersay (Pepe Jeans, Polo Garage) sau a unei bluze pe care să o purtaţi cu o pereche de pantaloni scurţi albi din denim sau lungi.

O fustă sau o rochie plisată reprezintă un must have al verii 2012. Le puteţi achiziţiona fie în culori tari (Manoush, DKNY, Khristoper Kane),  pastelate ( Mango,Chloe) sau chiar printuri florale (Pull&Bear, Cavalli).

Deasemenea puteti opta şi pentru o variantă de auriu sau argintiu. Potrivita ar fi o fusta plisată din mătase cu fir lame argintiu, pe care o puteţi găsi tot în colecţia lui Christoper Kane.

Bijuteriile masive în tonuri de auriu sau nuanţe aprinse trebuie să se găsescă printre accesoriile voastre. Le puteţi asorta la mixuri de imprimeuri sau la culori pastelate precum vernil, roz fondant sau galben. Ultima pe lista mea este o ţinută de inspiraţie western, cum ar fi, de exemplu, o fustă maxi din denim pe care o puteţi colecţiona de la Balmain sau una Missoni în nuanţe de maro.

Este recomandat să folosiţi accesorii în nuanţe pământii, sandale cu talpa plată saun botine în acelasi ton pentru a vă apropia cât mai mult de acest look western.

Cu bine!
Mirela SteleaDreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod