Ce să purtăm în această vară pentru un look glamour!

Dragele mele, iată că vara ne bate la uşă şi sper să o întâmpinaţi cu bucurie în suflet dar şi cu o garderobă pe măsură, din care să nu vă lipsească cele mai hot piese vestimentare. 

Dragele mele, iată că vara ne bate la uşă şi sper să o întâmpinaţi cu bucurie în suflet dar şi cu o garderobă pe măsură, din care să nu vă lipsească cele mai hot piese vestimentare.  Printre  must have-urile acestui sezon se regăsesc fustele maxi, indiferent dacă alegeţi printurile florale sau cele grafice, culorile tari sau cele metalizate, precum şi jeansii în croială skinny, fie în nuanţă monocromă, culori pastelate sau printuri florale.

Fustele maxi

Recomand fustele maxi în nuanţă de auriu sau argintiu, cum ar fi de exemplu, cea de la Thakoon, sau o rochie maxi, în nuanţă de roşu, cu imprimeu floral, de la Giambattista Valli.

Deasemenea, din colecţia de primăvară-vară semnată Emilio Pucci nu lipsesc fustele maxi din bumbac şi mătase, cu diverse printuri grafice şi terminaţii din dantelă, iar rochiile din colecţia Etro din crepe, la care s-au folosit printuri de inspiraţie art deco arată fabulos.

Gipsy

Dacă mizaţi pe un look gipsy, alegeţi o fustă Missoni iar dacă doriţi un look senzaţional, o rochie în nuanţă de galben din mătase naturală semnată Roberto Cavalli sau una albă, vaporoasă, tot din mătase naturală, de la Ralph Lauren!

Jeanşi

Jeanşii skinny îi puteţi găsi în funcţie de preferinţe, atât în colecţia Victoriei Beckham în nuanţă de alb, sau la J Brand Denim în culori tari iar pentru printurile florale verificaţi noua colecţie de jeansi de la Mother sau Miu Miu.

Vă recomand să alegeţi outfituri în culori vii şi printuri de toate felurile, sub forma unor ţinute din texturi cât mai fine, mai vaporoase şi mai confortabile pe care să le simţim ca o mângâiere, şi deasemenea menţinerea unui look cât mai natural care să emane prospeţime.

Nu renunţaţi la accesoriile fabuloase şi nici la sandalele cu toc cui, dar nici la platformele sau balerinii confortabili.

Încercaţi să le alternaţi în funcţie de ceea ce purtaţi şi de perioada zilei.

Pe curând!

Mirela Stelea – Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod