Noua colecție Cruise by Mirela Stelea

Dragele mele, Sunt bucuroasă să vă anunț că am lansat o nouă colecție Cruise, cu rochițe vaporoase, lejere, de vară. Vă propun 13 rochii realizate din mătase naturală de cea mai bună

Dragele mele,

Sunt bucuroasă să vă anunț că am lansat o nouă colecție Cruise, cu rochițe vaporoase, lejere, de vară. Vă propun 13 rochii realizate din mătase naturală de cea mai bună calitate, cu imprimeuri florale șau în degrade, în culori precum mov, roșu, oranj, verde, accesorizate cu datelă, franjuri, precum și benzi din piele șau împletituri textile.

Nu sunt ținute de purtat pe stradă, ci la plajă, la piscină, pe croaziere, pe iaht, la petreceri estivale în aer liber.

Am folosit materiale fine, ușoare, lejere, cu imprimeuri frumoase care să îi facă pe cei din jur să zică Wow atunci când vă remarcă. Ador anotimpul estival, iar colecțiile mele Cruise ocupă un loc special în inima mea.

Am fost plecată 10 zile pe un vas de croazieră în Emiratele Arabe Unite, unde am realizat ședința foto oficială pentru această colecție. Am folosit locuri frumoase de pe vasul Brilliance of the Seas, pe punte, în solarium, lângă piscină, în lobby, la Champaigne Bar.

Instantaneele sunt de atmosferă, pun accentul pe materialele folosite și pe sentimentul de libertate și romantism pe care ți-l oferă o croazieră.

Sper să vă placă. Vă aștept la atelierul meu pentru a vedea rochiile. Ne vedem săptămâna viitoare cu vești de la Dubai Bride Show.

Pe curând!

Mirela Stelea – Dreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod