“Brilliance”, noua colectie Cruise 2012, fotografiată pe un vas de croazieră în Dubai

Dragele  mele, Am fost plecată 10 zile în Dubai pentru un proiect masiv, de care sunt foarte mândră. Am realizat o ședință foto pe un vas de croazieră, totul pentru noua mea colecție

Dragele  mele,

Am fost plecată 10 zile în Dubai pentru un proiect masiv, de care sunt foarte mândră. Am realizat o ședință foto pe un vas de croazieră, totul pentru noua mea colecție Cruise. Începând cu vara anului trecut , cand am lansat prima mea colecție Cruise 2011, “Unforgettable”, care s-a bucurat de un succes imens, am realizat, pentru fiecare colecție, câte o ședință foto specială, pe concept.

A fost cea de pe iaht, apoi într-un avion privat pentru colecția de salopete, apoi în Palatul Cesianu – Racoviță, sediul Artmark, pentru colecția de rochii cocktail și Red Carpet, Asmara, pentru ca acum să am pregătită o nouă colecție Cruise.

De această dată, am numit-o Brilliance, după numele vasului Brilliance of the Seas, al celebrului lanț Royal Caribbean.

Dubai, Oman, Fujeirah, Abu Dhabi sunt locurile exotice unde superbul resort plutitor a ancorat, oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de peisaje de vis și. în același timp, să ne putem face munca într-un mod cât mai plăcut! Am fost impresionată de luxul pe care îl întâlneai la tot pasul pe acest vas, și, punând-ne imaginatia la treaba, am ales câteva locuri speciale pentru a relata în imagini cât mai bine unde pot fi purtate aceste ținute!

Pentru această colecție am ales imprimeuri florale în nuanțe  de mov, roșu, verde, albastru, din mătase naturală, în combinație cu aplicații de dantelă, iar pentru amploarea rochiilor am folosit metraje de materiale astfel încât ele să fie cât mai vaporoase.

Am fotografiat noua colecție pe puntea vasului, în lobby, în solarium, într-un Royal Suite, la Champagne Bar și chiar în port, având în spate imensul vas.

În final, rezultatul a fost unul fabulos. Țin să menționez că este rezultatul muncii unei echipe de 8 persoane, cu care am lucrat excelent și cărora le mulțumesc cu această ocazie. Echipa mea de la ADPM PR, Sorin Duțoiu și Christian Stan, fotograful Ciprian Strugariu, modelul Iulia Popovici și reprezentanta agenției World Travel, Alexandra, cea care a avut grijă să nu ne lipsească nimic pe tot parcursul acestei experiențe.

Săptămâna viitoare vom lansa oficial noua colecție Cruise, cu shootingul oficial de rigoare și veți putea admira noile rochii.

Vorbim aici de rochii lungi sau scurte, concepute special pentru momentele estivale petrecute în croaziera, pe iaht, pe plajă sau la petrecerile de langâ piscină din timpul zilei, sau pentru cocteilurile în aer liber!

Pe curând!

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod