Mirela Stelea: “Moda și inspirația pornesc de la Paris!”

Dragele mele, În ultimele două săptămâni am fost plecată din țară cu două proiecte de care sunt foarte mândră. Despre primul dintre ele, aș vrea să vă povestesc pe scurt în

Dragele mele,

În ultimele două săptămâni am fost plecată din țară cu două proiecte de care sunt foarte mândră. Despre primul dintre ele, aș vrea să vă povestesc pe scurt în editorialul de săptămâna aceasta. La Paris am participat la o expoziție de modă, în paralel cu Paris Fashion Week. S-a numit Tulleries Showroom și a fost organizată într-unul din hotelurile de lux din centrul orașului.

Vă puteți imagina vibrația Parisului în această perioadă și cât de emoționată am fost eu la acest eveniment, pentru că, vă asigur, nu este lucru ușor să ajungi acolo și nici să faci față presiunii și emoțiilor.

Am fost impresionată atât de profesionalismul organizatorilor cât și de numărul designerilor participanți, care au venit din toată lumea. Un amestec cultural care îți atrăgea atenția din orice colț ai fi privit dar și de  diversitatea colecțiilor. Un mix senzațional de culori și materiale. Pur și simplu nu știai unde să te uiți mai întâi.

Deasemenea, am studiat în detaliu hainele expuse și m-am bucurat enorm să constat că la toti acești designeri primeazș caliatatea.

Erau haine impecabile. Oricât de mult am încercat, nu le-am găsit niciun defect. Am avut privilegiul să cunosc toți acești oameni, să pot socializa și să fac schimb de opinii. Cu unii dintre ei s-au legat chiar și prietenii și în mod sigur ne vom mai întâlni și cu alte ocazii.

Partea bună a lucrurilor de la final a fost că expoziția s-a dovedit a fi un real succes. Am fost placut surprinsă să constat că numărul cumpărătorilor a fost mai mare decât s-a estimat la început și, implicit, numărul comenzilor pentru fiecare dintre noi.

Marea Britanie, Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Australia sunt câteva dintre țările aflate pe această listă.

La Tulleries Showroom Paris am fost prezentă cu noua colecție de rochii de cocktail și red carpet Asmara, despre care v-am povestit săptămânile trecute, dar și cu noua colecție Cruise 2012 pe care o voi lansa oficial săptămâna viitoare. Despre această nouă colecție am lucruri minunate să vă povestesc. Va fi o reală surpriză!

Cu bine!
Mirela Stelea – Dreams Come Truewww.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti.

Tel 0762.985.066


mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod