7 greșeli pe care le faci când îți cumperi haine

7 greșeli pe care le faci când îți cumperi haine

Investești mult în haine, dar parcă tot nu ești mulțumită de garderoba ta? De vină ar putea fi unele greșeli pe care le faci frecvent atunci când le cumperi
Alegerile greșite la cumpărături te vor face să ai o colecție de piese vestimentare care nu ți se potrivesc sau nu te avantajează. Iată câteva astfel de greșeli frecvente, potrivit specialiștilor brightside.me:

Sursă foto: brightside.me

Prea multe detalii voluminoase

Volanele mari și multe, franjurii și pliseurile îți adaugă vizual câteva kilograme în plus. Încearcă să cumperi haine cu cât mai puține astfel de decorațiuni voluminoase. Le poți folosi în zona bustului, în cazul în care consideri că ai sânii prea mici, pentru că vor crea iluzia de volum.



Carouri mari

Hainele care au carouri mari te dezavantajează total pentru că te fac să pari mai mare. Au un aspect interesant, dar accentuează senzația de volum. Alege-le pe cele cu carouri de mici dimensiuni sau optează pentru materiale fără imprimeu sau cu imprimeuri neutre.




Imprimeurile orizontale

Piesele vestimentare care au imprimeuri orizontale creează impresia de volum și nu sunt deloc o alegere bună dacă vrei să pari suplă. Optează pentru dungile verticale, ce au un efect vizual de alungire și subțiere.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 11 Oct 2016, 00:00
    Super!!

    Minunat articol, mereu caut sa cunosc cat mai multe sfaturi ce ma ajuta sa nu mai cumpar haine doar ca imi plac la prima vedere sau ca ma incanta culoarea.

    3
    0

  • AlinaM pe 10 Oct 2016, 14:56
    superficial

    Buna ziua, articol frumos redactat, documentat, cu exemple concrete însă o introducere sau o concluzie prin care sa inteleaga tot cititorul faptul ca regula nu este unanim valabila, in functie de constitutia fizica a fiecăruia... Spre ex, la umerii ingusti un tecolteu barcuta este superb ca efect. Un model tip Kate Moss (snur) ii vin bine, exact opusul multor exemple mentionate mai sus... In fine, sa nu uitam ca suntem cu totii diferiti!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod