7 greșeli pe care le faci când îți cumperi haine

7 greșeli pe care le faci când îți cumperi haine




Imprimeuri masive cu elemente orizontale

Deși au fost în tendințe anul acesta, imprimeurile masive, în special cele cu elemente orizontale, sunt de evitat. Acestea te dezavantajează pentru că te fac să pari masivă. De asemenea, sandalele cu șireturi lungi îți scurtează vizual picioarele și dau impresia că ești mai scundă. Dar detalii precum un fermoar lung și pantofi într-o nuanță apropiată de cea a culorii tale te vor face să pari înaltă și suplă.



Decolteu bărcuță

Dacă trebuie să alegi între un decolteu de tip "bărcuță" și unul în forma literei "V", alege-l întotdeauna pe acesta din urmă. Pentru că are o formă alungită, decolteul V, cunoscut și ca anchior, este varianta perfectă pentru a-ți evidenția silueta.
Acest tip de croială te va face să pari suplă și înaltă, spre deosebire de stilul "bărcuță", care atrage atenția asupra umerilor, cea mai lată zonă a corpului.



Dungi orizontale late

Probabil ai auzit până acum regula dungilor orizontale late. Sunt total de evitat pentru că ascund formele naturale ale corpului tău și dau impresia unei siluete masive. La polul opus se află piesele vestimentare cu printuri delicate, accesorizate cu o curea ce va pune talia în valoare, accentuându-ți formele feminine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Theo pe 11 Oct 2016, 00:00
    Super!!

    Minunat articol, mereu caut sa cunosc cat mai multe sfaturi ce ma ajuta sa nu mai cumpar haine doar ca imi plac la prima vedere sau ca ma incanta culoarea.

    3
    0

  • AlinaM pe 10 Oct 2016, 14:56
    superficial

    Buna ziua, articol frumos redactat, documentat, cu exemple concrete însă o introducere sau o concluzie prin care sa inteleaga tot cititorul faptul ca regula nu este unanim valabila, in functie de constitutia fizica a fiecăruia... Spre ex, la umerii ingusti un tecolteu barcuta este superb ca efect. Un model tip Kate Moss (snur) ii vin bine, exact opusul multor exemple mentionate mai sus... In fine, sa nu uitam ca suntem cu totii diferiti!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod