Fundația pentru Copii Ronald McDonald participă pe 9 octombrie la Bucharest Marathon

Fundația Ronald McDonald aniversează anul acesta 18 ani de prezență în România, 18 ani plini de proiecte care susțin sănătatea copiilor. Pe 9 octombrie Fundația este prezentă la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, unde o echipă de alergători pofticioși să facă bine va alerga pentru familiile susținute de Casele Ronald McDonald.

La Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, #TeamRMHC (Ronald McDonald House Charities) aleargă în Cursa Populară, Maraton, Semi-maraton și Ștafetă cu scopul de a strânge fonduri pentru familiile care locuiesc în Casele Ronald McDonald, pentru a putea fi alături de copiii lor pe toată durata internării acestora.

În total, peste 15,000 de părinți au fost primiți în “Casele departe de casă” Ronald McDonald, unde nu plătesc cazarea și pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toată susținerea și dragostea lor. In România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a construit două Case Ronald McDonald - prima în București, în 2003, la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar cea de-a doua în Timișoara, la Spitalul pentru Copii Louis Țurcanu, construită în anul 2008. Donațiile pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald sunt deschise pe site-ul http://fundatiaronaldmcdonald.galantom.ro/TeamRMHC, iar #TeamRMHC e pregătită pentru alergarea de pe 9 octombrie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod