Zodiile care toată viața și-au căutat fericirea în locurile greșite. Unde și-o vor găsi, de fapt!

Suntem oameni și cu toții greșim. Fericirea noastră depinde de alegerile pe care le facem și, uneori, ele nu sunt cele mai reușite!

 

Zodiile care toată viața și-au căutat fericirea în locurile greșite

 

Berbec


Tu crezi că ceea ce îți va aduce fericirea este controlul. Tu ești cuceritorul, războinicul, colonizatorul, care învinge orice îi apare în cale.

Te vezi ca un deschizător de drumuri, explorând noi orizonturi, dar, în realitate, abordarea ta dură îndepărtează orice înainte să aibă șansa de a se apropia de tine.

Ți-e teamă de ce este diferit, de ce este necunoscut, așa că încerci să-l strivești înainte ca ceva rău să se întâmple. Acest lucru înseamnă că nu dai niciodată vreo șansă binelui să se întâmple.

Fericirea vine din a trăi în armonie cu oamenii din jurul tău.

De la ascultarea celorlalți și de a învăța de la ei. De la a deveni parte din ceva mai mare decât tine, de a nu încerca să domini totul în jurul tău.

Ai nevoie de comunitate, nu de dictatură.

Fecioară


Ai crescut într-un mediu foarte competitiv.

Ai făcut sport, ai mers la o audiție pentru rolul principal și ai avut întotdeauna cele mai mari punctaje la teste. Și oamenii te-au lăudat pentru performanța ta.

Așa că ai învățat să echivalezi câștigul cu fericirea și ai înrădăcinat undeva în adâncul tău că pierderea te va face să arăți ca naiba.

Și nu te-ai gândit niciodată la a treia opțiune, care nu are nicio legătură cu competiția.

Să alergi doar pentru fiorul mișcării, nu într-o cursă.

Dobândirea de abilități care nu trebuie judecate, cum ar fi să înveți să cultivi plante sau să tricotezi.

Există modalități de a te face să te simți mândră de tine care nu necesită laudă de la nimeni, în afară de tine. Aici îți vei găsi adevărata fericire.

Balanță


Crezi că fericirea stă în siguranță. În jocul după reguli. În economisire cât mai mult posibil și în purtarea de protecție solară, chiar și în zilele în care nu ieși din casă.

Deși nu este nimic îngrozitor în niciunul dintre cazuri, trebuie neapărat să înveți cum să te tratezi pentru a găsi satisfacție în viață.



O viață fără cafea și avocado te va ajuta să economisești niște bani pe termen lung, dar dacă nu îi cheltuiești niciodată pe ceva semnificativ, atunci o faci degeaba.

Alegerile tale au nevoie de un scop în spatele lor. A trăi în limitele posibilităților tale nu înseamnă că trebuie să trăiești drastic sub ele.

Vărsător


Ai această noțiune că fericirea înseamnă să oferi tot din tine celorlalți.

Să fii cel mai bun prieten, părintele, terapeutul, antrenorul, persoana iubită. Și să nu ceri niciodată nimic în schimb.

Te vezi ca această sursă nesfârșită de iubire și, dacă doar dăruiești, dăruiești, viața ta va avea un scop și un sens și nu vei avea niciodată de ce să fii trist pentru că însemni atât de multe lucruri pentru mulți oameni.



Adevărul este că chiar și bateriile tale se epuizează și trebuie reîncărcate. Nu poți face totul singur și ai nevoie de reciprocitate în viață.

Nu te face mai puțin admirabil. Ai nevoie de oameni care să-ți dea înapoi ceea ce oferi și să te încurajeze să crești și să evoluezi. Acolo îți vei găsi fericirea.
 

Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod