Suflete pereche pentru zodia Fecioară. 4 zodii cu care îi este scris în stele să fie

Fiecare dintre noi avem un suflet pereche cu care ne este scris să fim și care ne așteaptă până îl vom găsi. Dacă ești zodia Fecioară, află în ce zodie poate fi sufletul tău pereche!

Fecioara este clar o persoană extrem de rațională. Ea este perfecționista zodiacalului care caută în mod constant să se îmbunătățească și să se autodepășească. Este rezistentă, de încredere, rațională și orientată către detalii, poate chiar obsesiv.

Când cauți constant perfecțiunea și nu te mulțumește niciodată nimic, de multe ori rămâi cu mâna goală


Oamenii care nu sunt la fel de preocupați de excelență ar putea să vadă Fecioarele ca fiind critice, rigide și chiar să se simtă jigniți de ele. Dar, în multe cazuri, astfel de oameni se simt slabi, neglijenți și dezorganizați pentru că disciplina și echilibrul Fecioarei este ceva prea mult pentru ei.

Cu toate acestea, cât de raționale ar fi, Fecioarele sunt, de asemenea, profund grijulii și atente, uneori în detrimentul lor.

Oamenii egoiști vor vedea generozitatea înnăscută a Fecioarei ca pe o slăbiciune și vor căuta să o exploateze.

Când își caută un suflet pereche, Fecioara trebuie să evite oamenii care sunt indisciplinași și lipsiți de principii.

Iată cele 4 zodii în care poate fi născut sufletul pereche al  Fecioarei

 

Pești


Peștii și Fecioara sunt semne surori, adică ocupă capetele opuse ale roții zodiacale.

Personalitățile lor sunt ca noaptea și ziua, iarna și vara.



Peștii sunt extrem de emotivi, în timp ce Fecioara este obsesiv de rațională. Deși acest lucru are potențialul de a fi un lucru rău atunci când ai doi oameni care nici măcar nu vorbesc același limbaj emoțional, secretul magic aici este că fiecare dintre ei are ceea ce îi lipsește celuilalt.

La fel ca oamenii de pe părțile opuse ale unui balansoar, ar putea exista un pic de du-te-vino, o notă de sus și jos la începutul relației, dar în timp ei învață intuitiv cum să găsească și să mențină echilibrul.

Peștii sunt cei care fac pană noaptea pe drum, iar Fecioara este cea pe care o cheamă pentru a o repara.

Fecioara este cea care se dă peste cap în planificarea unei întâlniri de afaceri, iar Peștii sunt cei care o liniștesc mângâind-o și sărutând-o pe frunte.

Peștii sensibili nu o lasă pe Fecioară să se plictisească, iar Fecioara rațională îi împiedică pe Pești să o ia razna.

Rac


Lăsată în voia ei, Fecioara lucrează din greu, iar Racul pune totul la suflet.

Cu toate acestea, Racul știe că în adâncul inimii Fecioarei se află multă iubire, compasiune și afecțiune. Fecioara știe că în adâncul inimii Racului se află o persoană practică, responsabilă și uneori chiar logică.

Când se întâlnesc ca îndrăgostiți, fac un tango elaborat, încercând să ademenească, să tachineze și să cheme aceste trăsături latente, nedescoperite și neexploatate unul de la altul.

Racul o va convinge cu blândețe pe Fecioară să-și lase toate sentimentele ascunse să iasă la suprafață, iar Fecioara îl va învăța pe Rac cu calm și totuși ferm cum să facă liste, să stabilească obiective și să renunțe să amâne lucruri și să găsească scuze.

Dacă reușesc să funcționeze, vor scoate în evidență ce este mai bun unul în celălalt și vor lăsa ce e mai rău în urma lor.

Taur


Fiind guvernat de Venus, Taurul este din naștere înclinat către romantism, frumusețe, senzualitate, răsfățuri generoase și manifestări nerușinate de afecțiune. Dar este și semn de Pământ, așa că este suficient de rațional încât să nu se lase prea mult purtat de val.



Fecioara este hiper-rațională și disciplinată, dar și bună și susținătoare.

Deci ai de-a face cu un Taur senzual și o Fecioară ușor rezervată, ceea ce înseamnă o cantitate extrem de ridicată de intrigi și tensiune sexuală.

Capricorn


Când două semne de Pământ se întâlnesc, încep cu o bază solidă.

Condus de Saturn, Capricornul este cel mai muncitor, precaut, pragmatic, analitic și orientat spre obiective dintre toate zodiile.

Fecioara are, de asemenea, o reputație bine câștigată de a fi dedicată, muncitoare și orientată spre detalii.

Cu toate acestea, Fecioara este puțin încordată, încăpățânată și neînduplecată. Ea poate fi atât de fixistă încât poate este mai bine să o descriem ca fiind "cimentată".

La polul opus, Capricornul știe să facă compromisuri, să convingă și să găsească soluții pentru a rezolva impasurile care nu avantajează pe nimeni.



Asta pentru că, în timp ce Fecioara se poate pierde în detalii, Capricornul vede imaginea de ansamblu.

Așa că Fecioara întocmește planul, în timp ce Capricornul îl aduce la viață. 

 

Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod