Zodia care stăpânește arta de a-și ascunde durerea. Suferă, dar nimeni nu își dă seama!

Există zodii care își pun sentimentele pe tavă și altele cărora nu le vei cunoaște nici suferințele, dar nici bucuriile. Dintre toate, una singură este maestra în a-și ascunde complet durerea, indiferent cât de mare ar fi ea!

Capricornul, cunoscut pentru stoicismul lui și natura lui hotărâtă, se evidențiază adesea drept semnul zodiacal cel mai priceput în a-și ascunde frământările emoționale.

De ce este Capricornul atât de închis în el și cum îi influențează acest lucru interacțiunile umane și relațiile


Capricornii sunt adesea văzuți drept stâlpii de susținere atât în cercurile lor sociale, cât și profesionale. Capacitatea lor de a-și menține calmul în fața adversității este de admirat. Cu toate acestea, această rezistență emoțională îi determină adesea să-și țină ascunsă durerea din inimă, făcând față suferinței lor în singurătate.

Sub un exterior dur, se află o persoană extrem de sensibilă


Reprezentați de capra de munte, Capricornii întruchipează trăsăturile similare de determinare și rezistență. Așa cum capra de munte merge pe terenuri perfide cu o hotărâre de neclintit, și Capricornii se confruntă cu încercările vieții cu un stoicism de nedescris, cel puțin la exterior.

Indiferent dacă este un eșec în carieră sau o pierdere personală, cel mai probabil ei își vor interioriza durerea, concentrându-se în schimb pe depășirea obstacolului.

Cu toate acestea, sub acest exterior dur, Capricornii posedă emoții profunde care sunt rar văzute de alții.Durerea lor, deși rar împărtășită, este trăită cu o intensitate profundă. Pentru Capricorni, puterea este adesea sinonimă cu controlul emoțional și încrederea în sine.

Tendința lor de a-și ascunde durerea din inimă provine din această credință adânc înrădăcinată în a-și gestiona încercările în mod independent.

Cu toate acestea, Capricornii ar trebui să-și amintească că recunoașterea durerii și căutarea sprijinului nu este un semn de slăbiciune, ci o formă de putere.

Chiar și capra de munte, un simbol al hotărârii și al grijii, are nevoie să se odihnească și să se recupereze.
În același sens, împărțirea poverilor și deschiderea privitor la durerile din suflet pot duce adesea la vindecare și creștere.

În constelația zodiacală, Capricornul strălucește ca un far de rezistență și încredere în sine


Ei sunt maeștrii mascării durerilor din suflet, cu un exterior dur chiar și în fața adversității. Ei știu că, sub această fațadă, există un izvor de emoții.

Este esențial pentru Capricorni să-și amintească că deschiderea cu privire la suferința lor nu le subminează puterea, ci adaugă un alt strat profunzimii lor emoționale.

La urma urmei, în viață, puterea și vulnerabilitatea sunt două fețe ale aceleiași monede!

 

 

 

Sursă: zodiachelps

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod