10 semne că ai un partener fidel

Este groaznic să trăiești zi de zi cu teama că partenerul tău poate fi cu altcineva. Pentru a te liniști, iată câteva semne că acesta îți este fidel!

În timp ce psihologii cred că încrederea ar trebui să fie fundamentul unei relații puternice și mature, unii oameni pot fi suspicioși că partenerul lor este infidel din cauza unei experiențe traumatice din trecut sau a propriilor nesiguranțe.

Să-ți imaginezi partenerul cu o altă persoană poate înnebuni pe oricine, așa că uneori este mai bine să respiri adânc și să îți dai seama dacă există cu adevărat ceva de care să îți faci griji.

Este foarte important este să fii sigură de poziția ta în relație, așa că iată o listă cu semnele care pot indica faptul că partenerul tău este pe deplin angajat și nu se gândește să te înșele.

Este sincer cu tine despre orice


Într-o relație matură, partenerii ar trebui să poată împărtăși între ei toate veștile, nu doar pe cele plăcute.

Dacă observi că partenerul tău evită chiar să spună minciuni inofensive, poate fi un semn că îți este loial și te vede ca o persoană în care se poate încrede complet.

Acesta poate fi modul lui de a-și arăta respectul și încrederea, deoarece știe că nu îl vei judeca.

El vede că relația este suficient de puternică încât veți găsi o modalitate de a trece împreună peste orice situație.

 

Își arată angajamentul față de relație


Toate relațiile au parte de suișuri și coborâșuri, dar partenerul tău nu ar trebui să dispară la primul semn de necaz.

Dacă partenerul tău este întotdeauna gata să vorbească și nu te ignoră atunci când lucrurile devin mai complicate, este un semn că este serios cu privire la această relație și are ochi doar pentru tine.

 

Sentimentele lui sunt consistente


Dacă el este potrivit pentru tine, probabil că instinctul îți va spune asta imediat.

Dacă sentimentele partenerului tău nu se schimbă de la o zi la alta și nu suferă de schimbări de dispoziție, el este sigur că tu ești aleasa.

El știe ce își dorește pentru viitorul său și acel lucru ești tu, așa că nu există loc de îndoială.

 

A depus suficient efort pentru ca relația să funcționeze


La începutul relației, partenerii sunt de obicei dispuși să comunice mai mult între ei pentru ca relația să funcționeze.



Cu toate acestea, dacă sunteți împreună de ceva vreme și acest entuziasm nu a dispărut, este un semn că partenerul tău te vede ca persoana cu care se vee în viitor.

Și niciun obstacol sau denivelare în drum nu poate împiedica acest lucru.

 

Este sincer și deschis emoțional cu tine


Mulți oameni se simt nesiguri în relație odată ce se deschid în fața celeilalte persoane.

Dacă partenerul tău îți împărtășește grijile și nesiguranța, este un semn că vrea să rămână conectat emoțional și este dornic să te lase să intri în viața lui.

Dacă partenerul tău este indisponibil din punct de vedere emoțional, este mai bine să purtați o discuție, astfel încât să nu se creeze o distanță între voi.

 

Nu îi este frică să-și exprime afecțiunea fizică


Deși unii oameni pot fi mai afectuoși decât alții, dacă observi că partenerul tău folosește orice ocazie pentru a-și arăta afecțiunea, probabil că sunteți pe drumul cel bun.

Arătarea afecțiunii fizice ajută la construirea intimității și la crearea unei conexiuni emoționale puternice între parteneri.



În acest fel partenerul tău își exprimă tandrețea și dorința de a avea grijă de tine.

 

Nu devine gelos


Sentimentul de gelozie apare adesea din nesiguranță, nu numai în ceea ce te privește, ci și privitor la relația în sine.

Partenerul tău poate, de asemenea, să-și proiecteze propriile gânduri și dorințe asupra ta și să se îndoiască de sentimentele tale.

O relație sănătoasă ar trebui să fie construită pe încredere, iar dacă partenerul tău nu devine gelos, este un semn că se simte în siguranță și mulțumit de felul în care merg lucrurile.

 

Te include în toate sferele vieții lui


Deși este firesc să ai o viață și în afara relației, o persoană care este cu adevărat angajată va dori să-ți împărtășească cea mai mare parte din viața sa.

Asta nu înseamnă că nu vă puteți petrece ocazional timpul separat, dar dacă partenerul tău te consideră o prioritate, va fi dispus să te implice în viața lui cât mai mult posibil.

Poate fi modul lui de a-ți permite să-l cunoști mai bine și să-ți arate că este o carte deschisă și nu are nimic de ascuns de tine.

 

Ia în considerare părerea și dorințele tale


Gesturile mărețe pot fi măgulitoare, dar lucrurile mărunte contează cel mai mult.



Dacă partenerul tău ia în considerare întotdeauna părerea ta și este dispus să se schimbe și să se îmbunătățească pentru a te face mai fericită, este un semn că însemni mult pentru el.

Schimbarea tiparelor comportamentale poate fi destul de dificilă și, dacă partenerul tău este pregătit pentru asta, este ceva care ar trebui apreciat și care dovedește dragostea lui pentru tine.

Ești mereu în mintea lui


Este posibil ca partenerul tău să nu poată petrece în fiecare zi timp cu tine, dar chiar dacă are cea mai aglomerată zi la serviciu, va găsi un minut pentru a-ți arăta că se gândește la tine.

Un mesaj, o poză drăguță sau un emoji îți va dovedi că ești mereu în mintea lui și că nu există nicio persoană cu care ar prefera să vorbească.

 

Sursă: brightside

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod