Singurul lucru pe care nu îl accepţi la un bărbat, în funcţie de zodia ta

Există câteva lucruri pe care nu le-am accepta niciodată la un potenţial partener. Iată-l pe cel mai important!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un Taur urăşte oamenii răi şi ofensivi.

Dacă se întâlneşte cu cineva care spune un singur lucru care o jigneşte, atunci nu va mai vrea să revadă acea persoană niciodată. Pur şi simplu nu poate avea o relaţie cu o persoană lipsită de respect faţă de ea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru Gemeni, cel mai mult contează cât de grijulie e persoana de lângă el.

Dacă bărbatul cu care se întâlneşte nu ştie să se poarte în societate, atunci nu va mai vrea să se întâlnească cu el. Are nevoie de un om extrem de politicos şi educat lângă ea, cum ar fi deschiderea uşii pentru ea sau oferirea sacoului lui atunci când e frig.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unei femei Rac nu îi plac bărbaţii negativişti.

Dacă se întâlneşte cu cineva căruia îi place să bârfească şi să insulte pe toată lumea, atunci ea va simţi o dorinţă puternică de a fugi cât mai departe de acea persoană. Nu ar accepta niciodată pe cineva lângă ea care să îi dea o stare proastă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Unei Leoaice îi place să fie mereu în centrul atenţiei, aşa că nu va avea niciodată o relaţie cu cineva care o ignoră.

Dacă observă că bărbatul cu care se întâlneşte este captat de altceva sau nu o bagă prea mult în seamă, atunci nu va mai vrea să îl vadă din nou.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă o Fecioară este minţită de la prima întâlnire, atunci cu siguranţă nu va mai exista o a doua.

Această nativă urăşte persoanele mincinoase, aşa că dacă observă cea mai mică nepotrivire în ceea ce i se spune, va presupune că i se ascunde ceva. Nu contează dacă minciunile sunt mici, ea nu doreşte o relaţie nesinceră.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Unei Balanţe nu îi plac persoanele certăreţe şi cu gura mare.

Dacă cineva are o astfel de personalitate şi îi place să se contrarieze constant cu ceilalţi doar pentru distracţie, atunci aceasta sigur se va simţi deranjată şi va fugi din calea acelui bărbat cât poate ea de repede.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Unei femei din Scorpion nu îi plac bărbaţii pasivi şi neambiţioşi.

Cea mai sigură cale către despărţire este ca bărbatul cu care se întâlneşte să fie apatic. Nu va accepta niciodată lângă ea pe cineva care nu e angajat în muncă şi care nu are obiective puternice. Are nevoie de cineva pasionat şi determinat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O femeie din această zodie nu se va întâlni cu cineva care nu are o minte deschisă.

Ea nu doreşte să aibă o relaţie cu un bărbat care să judece prea mult şi căruia nu îi place să încerce lucruri noi. Ea este atrasă de experienţe inedite şi are nevoie de un partener la fel de curios ca şi ea.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru femeia din Capricorn contează foarte mult dacă un bărbat îşi doreşte sau nu să aibă un viitor şi o viaţă comună cu ea.

Ea nu se întâlneşte cu oameni care au o viaţă murdară, nu acceptă ca aceştia să se comporte precum nişte copii şi nu se va implica niciodată într-o relaţie cu cineva care nu e la fel de implicat ca şi ea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O femeie din această zodie nu se va întâlni niciodată cu un bărbat căruia nu îi place să citească.

Dacă acesta are o privire pierdută atunci când îl întreabă care sunt cărţile lui preferate, atunci aceasta nu va zăbovi prea mult în jurul lui. Are nevoie de un partener care îşi doreşte să înveşe mereu lucruri noi şi care vrea să evolueze constant.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativa din Peşti nu se va întâlni niciodată cu un bărbat care nu iubeşte animalele.

Dacă acestuia nu îi place să aibă un animal de companie, atunci va fi un dezastru pentru ea. Această nativă are nevoie de un partener care să aibă aceleaşi pasiuni şi plăceri ca şi ea.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O femeie Berbec nu se va cupla niciodată cu o persoană plictisitoare.

Când se întâlneşte cu un bărbat pentru prima dată, iar acesta vorbeşte fără încetare despre ceva neinteresant, atunci cel mai probabil nu va mai avea loc o a doua revedere. Acesteia îi place viteza şi dinamica, aşa că nu acceptă monotonia în relaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod