Semnul zodiacal cu care nu ai niciun viitor, în funcţie de zodia ta

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Nu ne putem înţelege cu toată lumea, dar cu unele persoane chiar nu se poate crea absolut nicio legătură şi sunt exact opusul nostru!

1 din 13

Taurul şi Vărsătorul privesc viaţa cu totul altfel.

Taurul tinde să fie controlat de oameni şi lucruri, pe când Vărsătorul este mult mai independent. Vărsătorii nu vor să vorbească despre sentimentele lor şi preferă să nu respecte regulile, în timp ce Taurul are nevoie în permanenţă de reasigurări şi îi plac lucrurile stabile, de încredere. Ambele semne privesc viaţa în mod complet diferit şi e dificil să convieţuiască împreună.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ilinca neluta pe 13 Ian 2018, 00:10
  eu leu si sotul peste

  daca ne potrivim

  0
  0

 • ilinca neluta pe 13 Ian 2018, 00:10
  eu leu si sotul peste

  daca ne potrivim

  0
  0

 • Iulian pe 11 Mai 2017, 17:46
  Fecioara

  Super interesant cum zodia mea (Fecioara) nu prea se intelege cu nimeni.Cea mai tare parte este ca am prieteni si am avut relatii intime exact cu oameni din zodiile "cu care" n-am niciun viitor.Cu totii niste oameni minunati..

  2
  0

 • none dan pe 11 Mai 2017, 11:38
  Berbecul si Taurul

  Eu sunt Taur iar nevasta-mea Berbec si chiar ne intelegem foarte bine de ani de zile..In momentul cand iubesti automat esti dispus sa lasi de la tine multe si sa aduci tot timpul noutati in relatie. Cunosc si alte cupluri Berbec-Taur care se inteleg minunat. Nu stiu cine "hotaraste"cine cu cine e compatibil dar interpretarea zodiilor e total gresita.

  3
  1

 • Maria pe 11 Mai 2017, 11:12
  Taurul şi Vărsătorul privesc viaţa cu totul altfel.

  Eronat . Sunt taur si sunt casatorita cu un varsator din 1998. Viata alaturi de el este minunata. In relatii conteaza mai mult caracteru partenerilor si educatia.

  1
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod