Tapetul care imită marmura, un nou trend în decor. 30 de imagini spectaculoase

Striaţiile delicate şi naturale ale marmurei par să-i fascineze pe oameni în ultimii ani.
Sunt realizate obiecte decorative inspirate de această piatră naturală, iar modelele sale delicate sunt imitate chiar şi pe unghii sau în machiaj.

Însă fascinaţia pentru marmură nu este recentă, ci durează de mii de ani. Vilele şi palatele romanilor erau decorate încă de acum 2000 de ani cu această piatră nobilă.

În prezent, în amenajările interioare, tapetul care imită marmura este trendul care a cucerit reţelele de socializare. Este foarte simplu de folosit şi aplicat, oferind frumuseţea marmurei în camere în care aplicarea pietrei naturale nu ar fi recomandată, aşa cum sunt dormitorul sau livingul.

Un dezavantaj major al marmurei naturale este preţul foarte ridicat, dar şi faptul că menţine răcoare, o alegere nu tocmai bună pentru clima temperată, cu ierni reci.
Dar tapetul care o imită perfect te va ajuta să obţii acel aspect de lux, dar şi efectul relaxant al nuanţelor delicate inspirate de natură.

Descoperă câteva exemple de camere cu pereţi îmbrăcaţi în tapet ce imită marmura. Te vor impresiona cu siguranţă!
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod