Singurul lucru pe care trebuie să te concentrezi anul acesta, în funcţie de zodia ta

Dacă vrei să realizezi tot ce ţi-ai propus, focalizarea este cheia. Încearcă, totuşi, să nu faci prea multe dintr-o dată, altfel ar putea fi dăunător!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti cunoscută ca fiind o persoană altruistă care ar sări în ajutorul oricui.

Fiind acolo pentru prietenii tăi este un lucru cu care te mândreşti, dar oamenii par să profite de această calitate a ta. Află dacă persoanele apreciază, de fapt, ceea ce faci pentru ele şi sunt recunoascătoare pentru eforturile depuse. Orice om care abuzează de bunătatea ta ar trebui scoasă din viaţa ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Există numeroase acţiuni pe care le-ai făcut în trecut şi pe care le regreţi.

Poate că ţi-ai necăjit iubitul fără motiv sau ţi-ai supărat mama, toate acesta făcându-te să te simţi jenată din cauza comportamentului tăi pe departe ideal. Te lupţi constant cu temperamentul tău şi de de obicei reacţionezi impulsiv sau agresiv din această cauză. Concentrează-te pe analiză şi gândeşte-te întotdeauna înainte de a acţiona pentru a nu mai simţi acea vinovăţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viaţa nu ar trebui să fie aşa de grea cum o faci tu să fie.

În loc să fii atât de încăpăţânată şi fără să faci comporomisuri niciodată, pur şi simplu ar trebui să o laşi mai moale. Lasă-te purtată de val mai mult şi permite şi altcuiva să facă planuri, nu doar tu. Când ceva nu merge conform dorinţelor tale, trebuie doar să încerci să vezi partea bună a lucrurilor şi să mergi mai departe cu viaţa ta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Doar pentru că urăşti să fii singură nu înseamnă că ar trebui să te înconjori cu oricine.

În eforturile tale de a fi sociabilă şi o bună prietenă, de multe ori consumi multă energie pe oameni care nu sunt potriviţi pentru tine. În loc de a-ţi pierde timpul cu oricine, fă-ţi loc de analiza şi evaluează cine sunt prietenii tăi adevăraţi şi concentrează-te doar asupra lor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti o fire sensibilă şi, uneori, dai tot ce ai ai mai bun din tine.

Există momente când acţionezi contra minţii şi laşi sentimentele să preia controlul, lucru care ar putea fi dăunător. Nu lăsa emoţiile să te păcălească atunci când e vorba de lucruri care contează cu adevărat. Reflectează asupra sentimentelor tale, dar fii sinceră cu tine atunci când vine vorba de ce e cel mai bine pentru tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

În timp ce tu eşti centrul universului pentru tine, s-ar părea că nu eşti şi pentru ceilalţi.

Ai tendinşa de a supra-analiza totul şi de a face ca totul să fie despre tine, luând lucrurile prea personal. Dacă şeful ţi-a cerut ceva, asta nu înseamnă că te urăşte sau te crede naivă. De aceea, învaţă să te relaxezi şi să nu gândeşti mai mult decât trebuie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu e un lucru rău că îţi place să îi ajuţi pe cei din jurul tău şi să le permiţi să fie în centrul atenţiei.

Munceşti din greu, uneori prea mult, şi eşti adesea cel mai dur critic al tău, lcuru care te poate auto-distruge. Nu mai încerca să îi ajuţi pe toţi anul acesta, ci acordă-ţi mai mult timp pentru a avea grijă de tine. Şi opreşte-te din a te mai gândi că ce faci nu e suficient de bine, ci mai degrabă începe să te lauzi cu cea ai realizat până acum.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu îţi place să fii singură, asta e clar pentru toată lumea, dar nu e în regulă ca fericirea ta să depindă de alte persoane.

Fă-ţi timp pentru a sta de una singură şi de a afla cine eşti cu adevărat, ce îţi place să faci sau ce îţi place la tine. A fi fericită doar cu tine însăţi poate fii cel mai eliberator sentiment pe care l-ai putea cunoaşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Excesele tale de gelozie pot fi distructive şi pentru tine, nu doar pentru persoana cu pricina.

Nu este obositor să te întrebi mereu dacă partenerul tău te înşală sau dacă prietenii tăi te vorbesc pe la spate? Încearcă să fii mai liniştită şi să înveţi să ai mai multă încredere în oameni, mai ales în cei care sunt aproape de tine. Viaţa ţi se va părea mult mai simplă aşa!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Să fii independentă este o calitate extraordinară, dar uneori te opreşte din a cunoaşte oamenii din jurul tău.

În timp ce te concentrezi pe libertate şi pe atingerea obiectivelor tale, pui relaţiile personale pe ultimul loc. Investeşte mai mult timp în cunoaşterea oamenilor şi ai putea fi surprinsă de cât de multă bucurie ar putea să îţi aducă aceştia!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti foarte pricepută în a-ţi face planuri de viaţă şi în a-ţi atinge scopurile.

Deţinând controlul absolut asupra lucrurilor care ţi se întâmplă zi de zi ar putea să îţi aducă şi pierderi, pe lângă acel sentiment minunat şi preferat de tine. Fără spontaneitate te privezi de cele mai frumoase surprize ale vieţii, aşa că încearcă să găseşti acel echilibru şi să te laşi mai mult purtată de val.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că urăşti să îţi arăţi sentimentele, emoţia este cea care creează legături profunde între oameni.

Din moment ce urăşti să te plictiseşti şi îţi place să te distrezi cu prietenii, ai multe ocazii de a-ţi face cunoştinţe noi, dar lipsa de emoţie te împiedică să ai acest rezultat. Încearcă să socializezi mai mult şi să îţi doreşti să înţelegi ce se întâmplă în interiorul celor din jurul tău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod