Portretul unui Săgetător. Cum arată persoanele născute în această zodie

Portretul unui Săgetător de la interior la exterior. Ce au în comun persoanele născute în această zodie!

Născut în perioada 22 noiembrie-21 decembrie, Săgetătorul este unul dintre cele mai frumoase semne zodiacale din astrologie. Guvernat de Jupiter, el e norocos, deștept și bătăios.

Fiecare persoană născută în această zodie este unică, dar există unele asemănări care îi fac pe cei născuți sub acest semn ușor de identificat.

Care este portretul unui Săgetător?


Acest semn de foc are caracteristici pozitive și tinde să fie puternic.

Săgetătorii au un atletism nativ care le compensează stângăcia și previne orice formă de rănire sau suferință.

Citește și: Ce să faci când un Leu te ignoră?



Persoanele născute în zodia Săgetător tind să arate tinere mult timp și apoi să îmbătrânească brusc, peste noapte.

Au, de asemenea, o personalitate radiantă.

Cum arată exact un Săgetător, potrivit astrologiei?


Cu picioarele pe pământ

Deși Săgetătorul este un semn de foc, persoanele născute în această zodie sunt foarte ancorate în realitate și cu picioarele pe pământ. Ele pot fi dezordonate și boeme, dar știu exact unde se situează.

Inteligent

Săgetătorul este asociat cu a noua casă solară din astrologie care guvernează studiul și educația superioară. El tinde să fie foarte critic, cinic și foarte sarcastic. Dar, e și entuziasmat și dornic să împărtășească înțelepciune și informații.

Chip frumos

Săgetătorul este condus de Jupiter, o planetă norocoasă. Drept urmare, aspectul său fizic este foarte atractiv. Fața lui are o formă ovală frumoasă, iar nasul este perfect.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 



Ochi mari

Atunci când vine vorba de Săgetător, toate lucrurile sunt de proporții mari. Deci, desigur, aici intră și ochii lui imenși. Ochii lui sunt unici și spun totul. Ochii unui Săgetător sunt plini de veselie, strălucitori și fericiți. Ochii lui observă tot ce se întâmplă în jurul lui.

Corpul poate fi de două tipuri

Săgetătorul tinde să aibă două tipuri de corp distincte. Primul este mai corpolent/masiv și devine mai dolofan odată cu vârsta. Săgetătorii din această categorie sunt mai scunzi și au umerii mai lați, ceea ce exprimă asprime și nerafinament. Celălalt tip de corp ar fi mai puternic, atletic și mai slab. Săgetătorii care fac parte din această categorie ies în evidență prin înălțimea lor.



Trece neobservat

Săgetătorul stăpânește părțile corpului precum coapsele și picioarele, astfel încât acesta deține mult control muscular asupra mișcării lor. Este mai silențios și nu face atât de mult zgomot.

Păr negru

Săgetătorul are un păr brunet care strălucește în lumină. De fapt, atunci când este luminat parul pare maro auriu sau poate avea o nuanță maro-roșiatică. Este o idee bună ca acest nativ să își păstreze această culoare a părului, deoarece necesită o întreținere redusă. Ar fi greu pentru el să se ocupe de o culoare precum blond sau roșcat, deoarece e mult prea ocupat cu escapadele și călătoriile sale.

Voluptuos

Săgetătorul este semnul șoldurilor și al coapselor. Atât bărbații, cât și femeile născute în această zodie tind să aibă picioarele lungi și bine proporționate.
Săgetătorul este grațios și bine coordonat, fiind adesea descris cum că ar avea un mers plutitor. Mersul tinde să fie principalul mijloc de relaxare al acestuia. Cu toate acestea, din cauza faptului că zodia este strâns legată de șolduri și coapse, persoanele născute sub acest semn sunt susceptibile la dureri cronice și, uneori, la șchiopătare. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod