Horoscopul săptămânii 21-27 decembrie. Există multă acțiune, călătorii profitabile și relații interesante

Taur, în această săptămână vei avea parte de multă acțiune, călătorii profitabile și relații interesante.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta e necesar să faci unele alegeri. Indiferent de statutul tău, astrele îți vor aduce situații trase la indigo, flirturi și momente intense de seducție. Nu te mira să descoperi noi dorințe, să simți și mai mult nevoia de evadare, mult mai intens decât în ultimele luni. Vei fi mai dornic/ă să te bucuri de dragoste.

Vei avea o perspectivă mai clară asupra situației tale financiare, ceea ce te va determina să tai din cheltuieli. Nevoia ta de a vedea cum îți cresc economiile îți oferă mai multă înțelepciune și rațiune în fața ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul exterior.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Situația ta amoroasă se va îmbunătăți ușor. De la neglijența partenerului/ei de viață se trece la o oarecare sensibilitate din partea lui/ei. Influențele astrale vor provoca situații care vor fi foarte utile pentru a crea un climat de tandrețe. Dacă ești singur/ă, nu ești imun/ă la o dragoste la prima vedere care are toate șansele să dureze.

Situația ta financiară se află în prim plan în această săptămână. Vei fi deosebit de eficient/ă în reorganizarea aspectelor materiale, revizuirea proiectelor și luarea în considerare a schimbărilor necesare. Investițiile pot fi o idee bună de a obține o mai mare stabilitate. Există multă acțiune, călătorii profitabile și relații interesante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ezita să te implici în discuții profunde în aceste zile. Dacă ai o relație acum, această săptămână este perfectă pentru a evidenția proiectele comune și pentru a le implementa. Construirea cuibului îți va aduce satisfacții intense. Dacă ești singur, ești încurajat/ă să provoci mai multe întâlniri noi.

Vei avea elanul și șansa de a găsi sprijin pentru proiectele tale de viitor care implică bani. Acest lucru te va scăpa de sentimentele de instabilitate pe care le urăști atât de mult. Va fi totuși necesar să eviți orice confuzie în ceea ce privește gestionarea bugetului.

Citește și: Ce să faci când un Leu te ignoră?

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nevoia ta de seducție va fi mai mare în această săptămână. Cauți apreciere și ești dornic/ă să-i faci pe ceilalți să vină la tine. Acest lucru va avea ca rezultat mai multă spontaneitate, naturalețe și tandrețe. Treci peste obstacole care te-au intimidat pân acum. Acțiunea va fi simplificată datorită spiritului tău îndrăzneț.

Nevoile tale de evadare sunt atât de intense încât este posibil să provoci unele probleme juridice, administrative sau financiare. Poți evita acest lucru concentrându-te pe atingerea țelurilor și pe materializarea proiectelor tale profesionale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Evită cu orice preț să stai cu mâinile-n sân în această săptămână. Ți se va deschide o cale de ascensiune în domeniul sentimental. Într-adevăr, începi un nou ciclu, care îți va permite să îți reînnoiești relația. Vei avea multe oportunități de schimbare, iar acestea vor fi sinonime cu un nou început pentru un drum lung plin de iubire.

Poți conta pe creativitatea ta pentru a-ți crește fluxul de bani. Ideile tale pot duce la oportunități bune. Curajul în contextul acțiunilor tale te sprijină material, pe termen lung și îți permite să scapi de situațiile supărătoare. Schimbarea modului de viață devine mult mai posibilă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ai mari șanse de a-ți seduce partenerul. Reușești să înlături greutatea vinovăției greșelilor comise în trecut și să te concentrezi pe prezent. Tine ferm cârma iubirii, depinde doar de tine cum evoluează aceasta.

Privitor la situația ta financiară, lucrurile merg bine pentru tine în această săptămână. Vei primi vești bune, mai ales dacă aștepți bani de la stat. Aceasta este perioada ideală pentru tot ceea ce privește pașii oficiali, în conformitate cu legile stabilite.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Situația ta amoroasă se va stabiliza și vei reuși să te bucuri mai mult de dragoste în această săptămână. Fie că ești singur/ă sau nu, ești mai hotărât/ă ca oricând să profiți de iubirea celor din jur. Nimic nu stă în calea fericirii tale, deoarece ai un optimism extraordinar.

Situația ta financiară va fi fructuoasă la începutul acestei săptămâni. Vei avea șansa să-ți pui la punct proiectele legate de locuința ta. Pe de altă parte, este posibil să întâmpini unele dificultăți la final de săptămână, când e un moment nepotrivit pentru negocieri. Impulsivitatea ta se poate trezi când nu trebuie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Spontaneitatea ta revine în forță și te conduce pe cărările plăcerii intense. Setea ta de viață este din nou prezentă în viața ta amoroasă. Pentru mulți nativi, un nou început va fi posibil la jumătatea săptămânii. Oricare ar fi situația ta actuală, vei experimenta o reînnoire profundă, sentimentele tale se intensifică, mai ales atunci când vei primi semne de afecțiune. Nu îți asuma responsabilități noi înainte de a te gândi la toate!

Săptămâna aceasta vei fi în totalitate concentrat/ă asupra progresului tău financiar. Dar, va trebui să îți planifici investițiile în lumina rațiunii și, mai ales, luând în considerare toată situația ta. Un bilanț te va ajuta să eviți excesele și gândurile epuizante.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Comportamentul tău va atrage tot mai mult sexul opus în această săptămână. Dacă până acum ți-ai făcut planuri, acum este momentul să acționezi. Dacă ești implicat/ă de multă vreme într-o relație, cel mai probabil vei simți o nevoie de schimbare care nu este întotdeauna evidentă, așa că vorbește deschis cu partenerul/a de viață!

Situația ta financiară din această săptămână va ieși în evidență prin schimbări de management. Astrele te îndeamnă să investești, să împrumuți bani sau te împrumuți. Tot ce are legătură cu arta are mari șanse de succes în aceste zile, atât timp cât nu lași loc pentru îndoieli cu privire la abilitățile tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Indiferent de situația ta actuală, dacă ești singur/ă sau nu, astrele îți recomandă să-ți lași capacitatea de a asculta să acționeze, deoarece va fi un factor puternic de noroc în dragoste. Cu toate acestea, fii atent/ă să nu uiți să ții cont și de dorințele tale, de cele mai importante nevoie ale tale, pentru că vei avea tendința de a te pune pe ultimul loc.

Începând de luni, vei fi mai serios/oasă și mai atentă la o mai bună gestionare a banilor. Vei avea inspirația de a face investiții bune în ceea ce privește casa și familia ta. Este timpul să recuperezi timpul pierdut și să strângi cureaua acolo unde este cazul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Indiferent de situația ta actuală, nu te vei mulțumi cu locul doi. Paradoxal, în această săptămână vei mai des înconjurată de rude decât de obicei. Cu toate acestea, va fi resimțită nevoia de ceva nou în cuplu și nu îți e de ajuns ca alte persoane să îți ofere atenție. Dacă ești singur/ă, mediul virtual nu este favorizat. Renunța la site-urile de întâlniri, fă un pas înapoi și revino la lumea reală.

Vei avea suficientă energie în această săptămână cât să încerci să-ți îmbunătățești situația financiară. Ideal ar fi să-ți pui proiectele în ordine, să afli exact cât investești în ele și dacă merită sau nu. Un bilanț e necesar. Orice pericol va fi evitat astfel și nimic nu îți poate încetini ascensiunea. Succesul ajunge la tine dacă accepți să faci eforturile necesare. Nevoia ta de progres financiar necesită ajustări și inițiative.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta îți vei înțelege mai bine partenerul și te vei asigura că acesta este fericit. Se anunță un progres uimitor în viața ta amoroasă. Îți vei schimba instinctiv modul de a te comporta, iar acest lucru îți va schimba în bine relația. Dacă ești singur/ă, vei simți nevoia să ieși din rutină.

Calmul tău va fi cel mai bun sprijin pentru proiectele tale, ceea ce te poate face să eviți conflictele și să favorizezi în special activitățile comerciale. Nu te lăsa distras/ă de tensiunile din jur!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod