Horoscopul zilei de joi, 11 august: Scorpionul va face compromisuri, iar Taurul trebuie să fie mai empatic!

Citește horoscopul zilei de joi, 11 august și află ce te așteaptă!

Află ce ți-au pregătit astrele pentru ziua de 11 august 2022!

Berbec


Dacă trebuie să faci mai multe deplasări astăzi în oraș, cel mai bine ar fi să apelezi la o trotinetă ori o bicicletă, ca să nu petreci mult timp în trafic! Totuși, ai grijă să respecți regulile de circulație și să porți cască de protecție pentru că te poți accidență ușor!

Taur


Unul dintre colegii tăi traversează o perioadă mai dificilă și, din această cauză, tu și ceilalți angajați sunteți chemați să munciți suplimentar. Înainte să te plângi în legătură cu această situație, gândește-te că ți s-ar fi putut întâmpla și ție același lucru!

Gemeni


În ultima perioadă, ai cheltuit sume importante de bani și, din această cauză, partenerul tău de relație a început să fie tot mai nemulțumit.

Discută sincer cu acesta și încercați să gășiți împreună cea mai bună soluție!

Rac


Din punct de vedere sentimental, lucrurile pare că s-au așezat în sfârșit pentru tine. Cu toate acestea, e rost de îmbunătățire, așa că nu trebuie să va mulțumiți cu puțin! Cine știe, poate că sunteți mai pregătiți decât restul cuplurilor și reușiți să săriți anumite etape!

Leu


Încearcă să îți asculți instinctul și să fii puțin mai activ/ă! Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să renunți complet la rațiune, dar în anumite cazuri, chiar nu e timp pentru analiză. În astfel de situații, intuiția va interveni, lasă-te ghidat/a de ea!

Fecioară


Traversezi o perioadă excelentă, atât din punct de vedere material, cât și amoros.

Dacă nu ai făcut-o deja, acum e momentul să te așezi la cuibul tău și să te gândești la generația care îți va urma!

Balanță


Ziua aceasta va fi una a provocărilor pentru tine, mai ales la locul de muncă. Așadar, cel mai înțelept lucru e să te concentrezi pe ce ai de făcut și, pe cât posibil, să te înconjori de persoane care au mai multă experiență decât tine! Când vei întâmpina dificultăți, sigur îți vor sări în ajutor!

Scorpion


Dacă nu te descurci prea bine cu banii în această perioadă, ar trebui să faci anumite compromisuri și să renunți la luxul cu care te-ai obișnuit! Nu e cazul să te gândeșți la două joburi în paralel, dar poți măcar să nu mai cheltuieșți haotic!

Săgetător


Nu dispui de prea mult timp liber și, din această cauză, ești surmenat/ă psihic.

A sosit vremea să te bucuri de pasiunile tale și să lași deoparte stresul de la locul de muncă! Altfel, riști să te îmbolnăvești!

Capricorn


Nu consumi la fel de multe calorii pe cât ingerezi și, din această cauză, ai tot mai des probleme de greutate. Încearcă să îți gestionezi mai bine mesele și, pe cât posibil, să eviți fast-food-ul!

Vărsător


Simți că eșți tot mai exclus/ă la locul de muncă? Cel mai probabil că ai făcut ceva greșit: ori o vorbă urâtă, ori nu ți-ai dat cu adevărat interesul. Schimbă-te cât mai rapid pentru că altfel, vei rămâne complet singur/a!

Pești


Încearcă să intuieșți comportamentul persoanelor din jurul tău! Dacă vei reuși să stăpânești această aptitudine, îți va fi mult mai ușor să reacționezi în fața situațiilor dificile.

Te așteaptă o perioadă frumoasă, așa că poți să fii mai relaxat/ă!

Citește și Horoscopul lunii August și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru ultima lună de vară! Cupidon va fi foarte activ în viața Săgetătorului! Vezi AICI detaliile.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod