Horoscopul săptămânii 20-26 iunie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în săptămâna 20-26 iunie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă pe cât posibil să nu cauţi motive de ceartă cu partenerul, mai ales la începutul acestei saptămâni. De ceva vreme nu mai rezonaţi unul cu celălalt şi pare că nu mai aveţi nimic în comun. Aveţi nevoie de o vacanţă romantică pentru a vă redescoperi şi pentru a reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii.

Munca în echipă îţi poate aduce multe beneficii financiare în această săptămână, însă şi imaginea ta se poate schimba în bine. Colegii şi şefii tăi te apreciază pentru ceea ce faci, însă întotdeauna e loc de mai bine. Dă-i pe spate cu ideile tale şi apoi culege roadele muncii!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relaţia ta amoroasă devine din ce în ce mai serioasă, astfel că în această săptămână poţi primi chiar şi o cerere în căsătorie. Dacă eşti plecată în vacanţă alături de iubit, atunci aşteaptă-te la gesturi romantice şi la planuri serioase de viitor. Dacă eşti singură, nu se întrevede vreo ocazie de a cunoaşte pe cineva care să te atragă.

În această săptămână ai ocazia de a ieşi în faţă datorită ideilor tale, dar şi a curajului de care dai dovadă. Este foarte important ca din când în când să rişti, iar aceste zile sunt perfecte pentru a adopta o astfel de atitudine. Ai toate şansele să primeşti o moştenire sau să câştigi bani de pe urma unui proiect personal.

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă veşti bune pentru tine în dragoste, aşa că nu trebuie să te mai îngrijoreze nimic. Profită de această perioadă liniştită din viaţa ta, pentru că nu va dura la nesfârşit. Dacă nu ai un iubit stabil, aceste zile îţi pot oferi ocazia de a cunoaşte pe cineva de care să te îndrăgosteşti la prima vedere. Fii totuşi prudentă!

Nu te concentrezi pe muncă şi bani în această perioadă, însă ai tot dreptul să faci acest lucru. Ai multe alte lucruri mai importante de făcut în aceste zile, aşa că profită de din plin de lucrurile bune care ţi se întâmplă. Imediat după asta, vei avea tot timpul din lume să te axezi pe partea materială!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu şi partenerul de viaţă v-aţi distanţat destul de mult în ultima perioadă, aşa că aşteaptă-te la orice dacă nu încerci să schimbi acest lucru. Este foarte important să discutaţi mai mult şi mai deschis unul cu celălalt şi să nu vă fie ruşine să vă dezvăluiţi latura sensibilă. Împreună puteţi reuşi!

Amesteci viaţa profesională cu cea sentimentală şi iese o mare încurcătură. Nu te poţi detaşa de problemele intime pe care le ai, de aceea concentrarea la locul de muncă va fi nulă. Dacă nu te aduni, rişti să îţi creezi probleme mai mari decât cele cu care te confrunţi acum. Lasă drama şi nu te mai agita inutil!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu depui suficiente eforturi pentru ca relaţia de cuplu să funcţioneze bine şi atmosefera este încordată doar din vina ta. Din păcate, în ultima perioadă te-ai transformat şi ai uitat să apreciezi persoana de lângă tine. E o chestiune de timp până când partenerul tău va ceda şi va pune piciorul în prag. Fii resposabilă şi mai puţin egoistă!

Îţi doreşti multe, însă nu eşti conştientă de ce poţi. Ai o părere mult prea bună despre tine, riscând astfel să îi enervezi pe cei din jurul tău şi chiar să îţi faci o imagine proastă în mediul profesional. Nu vei întâmpina probleme cu banii, ba chiar se anunţă o mărire de salariu la care nu te aşteptai!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să te înţelegi bine cu toată lumea în această perioadă şi să nu strici atmosfera din sânul familiei. Ia legătura cu rudele de care te-ai înstrăinat în ultimul timp, mai ales dacă în curând va trebui să participaţi cu toţii la un eveniment. Alocă-ţi o zi doar pentru partenerul de viaţă!

Nu intra în conflict cu nimeni de la locul de muncă în această săptămână, chiar dacă ideile voastre se bat cap în cap. Fii diplomată şi păstrează mai bine distanţa, decât să ai pierderi financiare din cauza lor. E foarte important să lucrezi de una singură şi să îţi vezi de treaba ta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relaţia amoroasă în care eşti implicată îţi poate crea probleme cu rudele tale în această săptămână. Cei dragi nu sunt de acord cu decizia personală pe care ai luat-o şi nu rezonează cu partenerul tău de viaţă. Nu e nevoie să te gândeşti la unul sau la altul, ci să faci ceea ce simţi că îţi aduce fericirea. Tu eşti cea mai importantă şi ar trebui să fii conştientă de asta!

Nu vor exista schimbări ale venitului tău în această săptămână şi nu se anunţă modificări nici în viitorul apropiat. Eşti destul de mulţumită de banii câştigaţi şi nu eşti tentată să încerci să faci şi altceva pe plan profesional. Dacă îmbini ultilul cu plăcutul, va ieşi întotdeauna ceva bun din asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te bucuri de mare succes pe plan amoros în această săptămână şi poţi cuceri pe cine vrei tu fără să faci nici cel mai mic efort. Ai toate şansele să întâlneşti pe cineva care chiar să îţi atragă atenţia şi care să merite să îl bagi în seamă. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă te vei simţi mai iubită decât oricând.

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă vestea bună este că vei câştiga neaşteptat de mulţi bani. O să intri în contact cu o persoană influentă care te va remarca şi care îţi va oferi şansa să avansezi peste noapte. Fii curajoasă şi profită de oportunităţile care ţi se oferă, chiar dacă asta presupune o schimbare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti foarte sociabilă în aceste zile şi poţi cu uşurinţă să legi noi prietenii. E posibil ca o persoană pe care o vei cunoaşte să ocupe un loc mai important în inima ta într-un timp foarte scurt. Nu da dovadă de naivitate şi analizează atent omul înainte de a te arunca în braţele lui!

Este un moment bun pentru a întoarce pe toate părţile situaţia ta profesională şi de a trage concluzii. Fă-ţi un plan de bătaie şi schimbă ceva în viaţa ta dacă vrei să obţii mai mulţi bani decât în prezent. Ai potenţial, însă îţi lipseşte curajul de a cere ceea ce meriţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să mai renunţi la responsabilităţile pe care le ai acasă şi să plasezi o parte din ele pe umerii partenerului de viaţă. Ritmul în care ai intrat e foarte obositor şi trebuie să renunţi de urgenţă dacă nu vrei să ai probleme de sănătate. Mai mult decât atât, acumulezi frustrări pentru că tu eşti cea care le face pe toate, iar alţii doar stau şi te privesc.

Oboseala acumulată din cauza treburilor pe care le faci acasă zi de zi îşi va spune cuvântul în mediul profesional. Nu te mai poţi concentra ca altădată, iar colegii şi superiorii tăi sesizează şi vor să îţi dea o mână de ajutor. Acceptă fără ruşine şi bucură-te că nu eşti sancţionată!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să te împaci cu un fost iubit de care nu te-ai despărţit în condiţii paşnice. Ce-i drept, vă veţi da seama că doar orgoliul stă în calea fericii voastre. E păcat să nu îi mai dai o şansă dacă motivele separării nu sunt grave şi de neiertat!

Traversezi o perioadă favorabilă evoluţiei tale profesionale, însă trebuie să îţi doreşti să înveţi lucruri noi şi să îţi placă ceea ce faci. Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare, dar nu se pune problema de lipsuri majore. Cu cât te vei perfecţiona mai repede, cu atât banii se vor înmulţi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită pe plan sentimental, însă toată agitaţia porneşte doar de la tine. Vei avea multe discuţii aprinse cu partenerul tău de viaţă pe tema timpului pe care ţi-l acordă, dar şi atenţiei sale către alte persoane. E posibil să îţi imaginezi lucruri care nu sunt deloc reale!

Este foarte important ca în această săptămână să te laşi condusă de persoanele cu mai multă experienţă profesională ca tine şi aşa vei reuşi să evoluezi şi să câştigi mai mulţi bani. Dacă ai impresia că le ştii pe toate şi acţionezi doar de capul tău, pierderile financiare nu vor putea fi evitate şi la fel şi atmosefra încordată de la locul de muncă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod