Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 20-26 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele în săptămâna 20-26 iunie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Munca în echipă îţi poate aduce multe beneficii financiare în această săptămână, însă şi imaginea ta se poate schimba în bine.

Colegii şi şefii tăi te apreciază pentru ceea ce faci, însă întotdeauna e loc de mai bine. Dă-i pe spate cu ideile tale şi apoi culege roadele muncii!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână ai ocazia de a ieşi în faţă datorită ideilor pe care le ai, dar şi a curajului de care dai dovadă.

Este foarte important ca din când în când să rişti, iar aceste zile sunt perfecte pentru a adopta o astfel de atitudine. Ai toate şansele să primeşti o moştenire sau să câştigi bani de pe urma unui proiect personal.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu te concentrezi pe muncă şi bani în această perioadă, însă ai tot dreptul să faci acest lucru.

Ai multe alte lucruri mai importante de făcut în aceste zile, aşa că profită de din plin de lucrurile bune care ţi se întâmplă. Imediat după asta, vei avea tot timpul din lume să te axezi pe partea materială!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Amesteci viaţa profesională cu cea sentimentală şi iese o mare încurcătură.

Nu te poţi detaşa de problemele intime pe care le ai, de aceea concentarea la locul de muncă va fi nulă. Dacă nu te aduni, rişti să îţi creezi probleme mai mari decât cele cu care te confrunţi acum. Lasă drama şi nu te mai agita inutil!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi doreşti multe, însă nu eşti conştient de ce poţi.

Ai o părere mult prea bună despre tine, riscând astfel să îi enervezi pe cei din jurul tău şi chiar să îţi faci o imagine proastă în mediul profesional. Nu vei întâmpina probleme cu banii, ba chiar se anunţă o mărire de salariu la care nu te aşteptai!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu intra în conflict cu nimeni de la locul de muncă în această săptămână, chiar dacă ideile voastre se bat cap în cap.

Fii diplomată şi păstrează mai bine distanţa, decât să ai pierderi financiare din cauza lor. E foarte important să lucrezi de una singură şi să îţi vezi de treaba ta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vor exista schimbări ale venitului tău în această săptămână şi nu se anunţă modificări nici în viitorul apropiat.

Eşti destul de mulţumită de banii câştigaţi şi nu eşti tentată să încerci să faci şi altceva pe plan profesional. Dacă îmbini ultilul cu plăcutul, va ieşi întotdeauna ceva bun din asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea mult de muncă în această săptămână, însă vestea bună este că vei câştiga neaşteptat de mulţi bani.

O să intri în contact cu o persoană influentă care te va remarca şi care îţi va oferi şansa să avansezi peste noapte. Fii curajoasă şi profită de oportunităţile care ţi se oferă, chiar dacă asta presupune o schimbare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este un momentu bun pentru a întoarce pe toate părţile situaţia ta profesională şi de a trage concluzii.

Fă-ţi un plan de bătaie şi schimbă ceva în viaţa ta dacă vrei să obţii mai mulţi bani decât în prezent. Ai potenţial, însă îţi lipseşte curajul de a cere ceea ce meriţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Oboseala acumulată din cauza treburilor pe care le faci acasă zi de zi îşi va spune cuvântul în mediul profesional.

Nu te mai poţi concentra ca altădată, iar colegii şi superiorii tăi sesizează şi vor să îţi dea o mână de ajutor. Acceptă fără ruşine şi bucură-te că nu eşti sancţionată!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Traversezi o perioadă favorabilă evoluţiei tale profesionale, însă trebuie să îţi doreşti să înveţi lucruri noi şi să îţi placă ceea ce faci.

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare, dar nu se pune problema de lipsuri majore. Cu cât te vei perfecţiona mai repede, cu atât banii se vor înmulţi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această săptămână să te laşi condusă de persoanele cu mai multă experienţă profesională ca tine şi aşa vei reuşi să evoluezi şi să câştigi mai mulţi bani.

Dacă ai impresia că le ştii pe toate şi acţionezi doar de capul tău, pierderile financiare nu vor putea fi evitate şi la fel şi atmosefra încordată de la locul de muncă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod